Egyéb kategória

Már azt hittük, ő is meghalt – régi szereplő tér vissza a Trónok harcába

Mióta beindult a Trónok harca-láz, mindenki tűkön ülve várja a tavaszt, és nem csak a napsütés miatt. Noha a sorozat premierjét idén kicsit eltolták, a forgatás már javában zajlik, most pedig fény derült arra, hogy egy régi karakter is visszatér Westerosba!

vous - 2016.10.20.
Már azt hittük, ő is meghalt – régi szereplő tér vissza a Trónok harcába

A hatodik évad utolsó részei annyi izgalommal árasztottak el minket, hogy nem csoda, ha ti is kapkodtátok a fejeteket az új infók, na meg a lapátra tett szereplők láttán. Már akkor rengeteg elmélet röppent szárnyra arról, hogy melyik karakter halhat meg a következő évadban, és hogy Khal Drogo ismét felbukkanhat a képernyőn, amikor még el sem kezdődött az új évad forgatása. Utóbbi visszatérését nagy bánatunkra azóta sem erősítették meg, de akad egy másik szereplő, aki viszont biztosan feltűnik a színen.

A sorozatot különböző országokban forgatják, a sárkányok anyja, Daenerys például épp Észak-Írországban van, Tyrion és Davos pedig Spanyolországban. Az ő társaságukban vették észre a sorozat egykori szereplőjét, Gendryt. Nem tudom, ti még emlékeztek-e arra az epizódra, amikor utoljára találkoztunk vele, de nekem azért alaposan utána kellett néznem.

Gendry legutóbb Sárkánykőnél bukkant fel, ahova Melissandre magával cipelte, hogy a királyi vére segítségével megnyerhessék a csatát Stannisnek. Mint tudjuk, a dolog annyira nem jött be. A lényeg viszont, hogy Davos kiszabadította a börtönből, csónakba ültette, és visszaküldte Királyvárba – azóta pedig színét sem láttuk a srácnak.

Objektum doboz

Persze ez az apróság a rajongók figyelmét nem kerülte el, és el is árasztották a netet a vicces mémek arról, vajon mit csinálhat most Gendry.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Most pedig valószínűleg választ kapunk a kérdésre. A Watchers on the Wall szerint a trió a Muriola Beachen forgatott, ami a sorozatban valószínűleg Sárkánykőnek felel meg, ez az infó pedig automatikusan felvet néhány kérdést. Miért tért vissza ide Gendry? Davos és Tyrion mikor, és nem utolsósorban miért találkoztak egymással? És vajon Arya és Gendry útjai is keresztezni fogják egymást újra?

Oké, visszavonom, még így is rengeteg kérdésem maradt!

Ajánlott cikkek