Egyéb kategória

„Furcsa térdek, kolbászujjak” – Egy ruha, ami megjegyzésekkel halmozza el a testeteket

Manapság olyan világban élünk, ahol irreális szépségideálok mosolyognak ránk vissza a magazinokból és a társadalom elvárja tőlünk, hogy mi, valódi nők is úgy nézzünk ki, mint a modellek. Egy művész azonban ezt megelégelte, ezért olyan ruhát tervezett magának, ami szavakkal véleményezi a testét – szó szerint.

vous - 2016.10.21.
„Furcsa térdek, kolbászujjak” – Egy ruha, ami megjegyzésekkel halmozza el a testeteket

Egy londoni művész, Jojo Oldham gondolt egyet, és megtervezett magának egy olyan ruhát, melyre ráírta az összes megjegyzést, amit 31 év alatt kapott a testére – írja a Hello Giggles.

Ez a darab nem egy támadás mások ellen. Nem hiúság, és nem egy semmiség. Nem akarom, hogy az emberek sajnáljanak azért, csak mert valaki egyszer azt mondta, hogy furcsa a térdem és kolbászujjaim vannak.

Elmondta, mindig azt szerette volna, hogy a karja és a combja vékonyabb legyen, de összességében elégedett a testével. Régen zavarta, ha mások negatív dolgokat mondtak a testére, ma azonban már nem érdekli, mit mond róla más, csak az, hogy ő mit gondol magáról.

Forrás:
Lucy ridges

Úgy gondolja, manapság meg kell tanulni szeretni a testünket, ami állandó karbantartást igényel. Nap mint nap meg kell küzdenünk azért, hogy kiküszöböljük a negatív gondolatokat és megjegyzéseket. Szerinte minden nő csodálatos a maga módján.

Forrás:
Lucy ridges
Ajánlott cikkek