Egyéb kategória

A kevesebb néha több! Ezeket a szépségcuccokat nem szabad sokat használni

Jóból is megárt a sok, tartja a mondás, ez pedig a szépségetekre is igaz! Akadnak ugyanis olyan holmik a fürdőszobai polcotokon, amiket nem szabad túl sokat használni, különben épp ellenkező hatást érhettek el vele. Mutatjuk, hogy mik ezek!

vous - 2016.10.22.
A kevesebb néha több! Ezeket a szépségcuccokat nem szabad sokat használni

1. Primer

A legtöbb primer szilikont tartalmaz, ennek egyik rossz tulajdonsága pedig, hogy a bőrötök felső rétegét kedveli a legjobban. Segít kisimítani a pórusokat, de ugyanakkor csapdába ejti itt az izzadságot és az olajokat, ami egyenes úton vezet a pattanások megjelenéséhez. Sokat javíthattok a helyzeten egy jó minőségű sminklemosóval!

winnie-harlow-modell

Elálló fülek és bozontos szemöldök – Modellek, akik szokatlan szépségüknek köszönhetik karrierjüket

A modellek azok a hibátlan külsejű emberek, akik a szépségükből élnek. Ha valaha igaz is volt ez az állítás, ma már némi korrekcióra szorul: felejtsétek el a mondat első felét! A kifutók világa a hibátlan szépségek előtt is nyitva áll, sőt: egyre több karrier születik olyan adottságokból, amelyek miatt gyerekként még csúfolták az illetőt.

A cikk folytatását itt találjátok.

2. Önbarnító krém

Ez a csodaszer nagyon jól jön, ha az időjárás miatt nem lehet napozni, de érdemes odafigyelni a használatára. Koncentráljatok arra, hogyan viszitek fel a lábatokra és kezetekre, mert ezek a testrészek általában szárazabbak, és könnyebben beszívják a krémet, amitől sötétbarna vagy narancssárga lehet a bőrötök. Mielőtt elkezditek használni, feltétlenül kenjétek be a kezeteket testápolóval.

3. Hajkondicionáló

Sokan elkövetik azt a hibát a hajkondicionálókkal, hogy gyorsan felkenik a hajvégektől a tövekig, és még gyorsabban le is mossák. Ha viszont nem tisztítjátok le alaposan, hiába szárítjátok sokáig a hajatokat, zsírosnak és nehéznek fog tűnni. Kössétek legközelebb copfba a hajatokat, és csak ezt a részt kenjétek be, így ugyanis a hajtöveket megóvhatjátok.

Forrás:
pexels.com

4. Bőrradír

A bőrradírok sokszor gyöngyszerű hámlasztókat tartalmaznak. Elsőre ez nem tűnik károsnak, valójában viszont képesek eltüntetni az egészséges kollagént a bőrödből, ezáltal pedig a mélyebb rétegek sokkal gyengébbé válnak többek között az aknéval és a napsugárzással szemben. Heti egyszer bőven elég ezt a beautycuccot használni!

Ajánlott cikkek