Lélek

Flörttrükkök, amik garantáltan beválnak a pasinál

Vannak emberek, akik tökéletesen tudnak flörtölni, játszadozni a hangjukkal, és olyan mozdulatokat bevetni, hogy attól aztán tényleg minden pasi elalél. Aztán ott vagyunk mi, azok a lányok, akik rögtön elvörösödnek, és alig bírnak ilyenkor kinyögni egy értelmes mondatot. Szerencsére semmi sincs veszve, pár trükkel ugyanis sokat javíthatunk a helyzeten!

vous - 2016.10.23.
Flörttrükkök, amik garantáltan beválnak a pasinál

1. Közelítsetek szemből!

Ha megtetszik valaki (akár egy buliban vagy az utcán), bármennyire is jó ötletnek tűnik, semmiképp se a háta mögül közelítsetek hozzá. Sokkal jobban jártok, ha szemből sétáltok oda, így már az előtt felkelthetitek az érdeklődését, hogy szóba elegyednétek. Nem utolsósorban pedig felvehetitek vele a szemkontaktust, így nagyobb eséllyel lesz kölcsönös a dolog.

Objektum doboz

2. Egy-két potyadicséret

Ugyan melyik pasi egójának ne esne jól néhány léleksimogató dicséret? A szimpátiát garantáltan növelhetitek vele, de egy kis csavart azért érdemes belevinni a történetbe. Ahelyett, hogy egyszerűen csak megdicsérnétek a mosolyát, keressetek rajta valami mást. Mondjuk olyan filmet nézett a moziban, ami nektek is bejön? Dicsérjétek meg az ízlését. Alkohol helyett visszafogott piát választott? Egy jó pont a stílusáért. Ez felpörgeti a beszélgetést, és megmutatja, hogy tényleg odafigyeltek rá.

Objektum doboz

3. Titkos érintések

Azok a kis észrevétlen érintések valójában sokkal fontosabbak, mint azt egy kívülálló vagy akár ti magatok is gondolnátok! Érdemes beszélgetés közben megfognotok a srác karját, de ha épp nincs erre lehetőségetek, érintsétek meg saját magatokat. Na persze nem úúúúgy, ahogy a pasik annak leginkább örülnének… Szimplán futtassátok végig az ujjaitokat a hajatokon, vagy érintsétek meg a nyakatokat, és máris a srác tudtára adhatjátok, hogy bejön nektek.

Objektum doboz

4. Játék a hajjal

Nem csak a fényes hajzuhataggal lehet felkelteni egy pasi érdeklődését; az is sokat számít, hogyan játszotok vele. A randi végén klassz lezárás lehet, ha a hajatokat az egyik oldalról a másikra söpritek, és megvillantjátok a vállatokat. Ez egy szuperszexis mozdulat, ami egyetlen pasi figyelmét sem kerülheti el.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek