Egyéb kategória

Csoda vagy kamu? Egy nő 90 kilót fogyott DIÉTA NÉLKÜL

Clara Williams 160 kilósan jutott el arra a pontra, amikor úgy érezte, változtatnia kell a testén. Megszületett az unokája, akivel nagyon szeretett volna játszani, szaladgálni, ez is öztönözte az egészséges életmódra. Clara több mint 90 kilót fogyott, de nem hagyományos diétával. Sőt, azt mondja, egyáltalán nem diétázott.

vous - 2016.10.26.
Csoda vagy kamu? Egy nő 90 kilót fogyott DIÉTA NÉLKÜL

Nem egy szokásos sikersztori következik. Clara Williams élete teljesen megváltozott, amikor 90 kilót sikerült fogynia. Clara az a hölgy volt, mint oly sokunk, aki nem tudott ellenállni a finom falatoknak. Azonban a mozgásszegény életmód és a sok egészségtelen étel megtette a hatását. A nő már a létező legnagyobb méretű ruhákat hordta, az elhatározás azonban unokája születésekor jött, amikor azzal szembesült, hogy már 160 kiló volt és nem tudott az unokájával sem foglalkozni. 

Elfáradtam, ha csak felálltam a kanapéről és felvettem a karomba az unokámat.

– mondja Clara, aki első lépésként csatlakozott  a TOPS Clubhoz, ami egy nonprofit, súlycsökkentést támogató csoport, heti ülésekkel. A foglalkozáson mentálisan is felkészülnek a tagok az életmódváltásra, egymást motiválják.

Forrás:
Terry Bonham Photography, TOPS Club Inc.

Clara elkezdte beépíteni az életébe az üléseken hallottakat. Zöldséget, csirkét, lazacot fogyasztott, nassolás helyett pedig görög joghurtot evett. Állítása szerint ez nem fogyókúra volt, csupán csipsz és cukorkák helyett olyan finom ételeket evett, amitől ugyanúgy jól lakott, és egy percig sem sanyargatta magát. Rászokott az esti sétákra és bár tudta, hogy lassú folyamat lesz a változás, nem adta fel. 

Mindig arrra gondoltam, már sokkal jobb vagyok, mint amikor kezdem.

Ahogy a nő elkezdett fogyni, az esti sétákat felváltotta a kardióedzés és az erősítés. Clara összesen 90 kilótól szabadult meg és ahogy mondja, sose érezte magát még ennyire energikusnak. „Én vagyok a bizonyíték arra, hogy már egy kis változás is óriási jutalommal jár.” 

Forrás:
Terry Bonham Photography, TOPS Club Inc.
Címkék: #diéta #fogyás #nő
Ajánlott cikkek