Világ

Ryan Reynolds megmutatta, hogyan buliznak a negyvenes pasik

Ryan Reynolds a napokban töltötte be a 40-et, és talán még sármosabb, mint valaha. A Deadpool után pedig az is beleszeretett, aki nem különösebben kedvelte. A szülinapi buliról egy emléket is megosztott, de nem tudom eldönteni, hogy azon hatódjak meg, ahogy kinéz, vagy amit a kép alá írt.

vous - 2016.10.26.
Ryan Reynolds megmutatta, hogyan buliznak a negyvenes pasik

Pár napja Ryan Reynolds születésnapja alkalmából megemlékeztünk az összes jóképű negyvenesről. Nekik ez jár. Most viszont újra Ryan és bájos felesége, Blake Lively a téma. Miután lezajlott a feltételezhetően oltári szülinapi buli, Ryan egy aranyos Insta-posztban méltatja feleségét és gyermekeit. Persze nem könnyfakasztóan.

Objektum doboz

Legjobb születésnap. Ez mind a feleségem érdeme, aki egyben a haverom és egy nemzetközi kém is. Hatalmas köszönet a kedvenc étteremnek és egy nagy hurrá a gyerekeinknek, hogy nem tettek tönkre mindent, ahogy azt eredetileg tervezték. 

– írta a jóképű 40 éves színész a kép alá, amin láthatóan hatalmas a buli és ömlik a szerelem mindenhonnan. 

Természetesen Blake is megemlékezett egy poszttal férje születésnapjáról:

Objektum doboz

blake-lively1

Blake Lively utálja nézni, ahogy férje szexel

Blake Lively igazán intim és egyben nagyon vicces dolgot árult el a házaséletéről. Elmesélte, hogy milyen az, amikor otthon a férje, Ryan Reynolds szexjelenetét nézik.

Cikkünk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek