mosógép mosás tisztítás

Ne is álmodjatok tiszta és illatos ruháról, ha ezt a hibát elkövetitek!

Egy jó VOUS-háziasszony maga végzi a mosást, és nem passzolja át a pasijának a feladatot, ugye? De egy jó VOUS-háziasszony vajon tudja a legfontosabb szabályt a mosógéppel kapcsolatban? Derítsétek ki!

Megértem, ha azt mondjátok, utáltok mosni... vagy várjunk csak egy kicsit! Mit nem szerettek abban? Hisz az a drága jó gép elvégzi helyettetek a piszkos munkát, nektek már nem kell patakban suvickolnotok. Maximum a teregetés a ti feladatotok, ha azzal álltok hadilábon, a dühötöket ne a masinán vezessétek le!

mosógép mosás

Amilyen az életmódotok, legyen olyan a mosógépetek! – mosógépmustra indul!

Mivel már rengeteg fajta mosógép van a piacon, segítünk, hogy a személyiségeteknek megfelelő gépet válasszatok, elvégre a ruháitok (sz)épsége múlik rajta.

A cikk itt folytatódik!

Lehet, nagyképűen fog hangozni, de örülök, hogy én magamtól odafigyelek arra, amit a PureWow a mosás főbűnének titulál. Egész pontosan azt állítják, hogy nagyon sok nő elfeledkezik arról, hogy nyitva hagyja a mosógép ajtaját, miután kiszedte a nedves ruhákat.

Tegyétek a szívetekre a kezeteket, ti megteszitek ezt az aprócska, ámde annál jelentősebb mozdulatot, vagy sem?!

Ha ugyanis azonnal becsukjátok, és nem hagyjátok kiszáradni a belsejét, a benn maradt nedvesség több problémát is előidéz majd. Például felütik a fejüket a készülékben a különböző baktériumok és penésztípusok. Ezeknek „köszönhetően” pedig nemhogy tiszta, hanem még piszkosabb lesz a dobban lévő szennyes, és öblítőt is kár lesz használnotok, mert büdösek lesznek a ruhadarabok.