Intim

Ezért nem szexel veletek a pasi – ne parázzatok, van megoldás

A pasik mindig akarnak szexelni, a pasik akkor is akarnak szexelni, ha közeleg a világ vége – gonduljuk ezt mi, lányok. Azonban rosszul gondoljuk. Egy felnőtt férfinak épp olyan sok problémája lehet a hétköznapokon, mint a nőknek, és ez ugyanúgy kihat az ő szexuális életükre is.

vous - 2016.11.03.
Ezért nem szexel veletek a pasi – ne parázzatok, van megoldás

Lányok, ha a pasi nem akar veletek szexelni, eszetekbe se jusson magatokat hibáztatni. Gondoljatok arra, milyen az, amikor nektek nincs kedvetek összebújni. Na, ugye! Ha a srác nincs szexeskedő kedvében, annak ezer meg ezer oka lehet, de ki mondta, hogy ezeket el kell fogadnotok? Legyetek megértőek, még véletlenül se sértődjetek meg és ajánljatok neki valami más programot. (Mondjuk olyat, aminek sanszos, hogy szex lesz a vége!)

Favágószexuális pasik: tényleg ők jelentik a visszatérést az „igazi férfiassághoz”?

Péniszmítoszok nyomában: jól tudjuk, amit tudunk?

Mégis mennyit tudunk a péniszről? Biztos vagyok benne, hogy lány létünkre többet, mint a tulajdonosaik. De vajon jól tudjuk, amit tudunk? Csak akkor olvassatok tovább, ha nem jöttök zavarba, és nem botránkoztat meg titeket leírva az a szó, hogy P.É.N.I.SZ. Nem viccelek, van, akit ez zavar, ezzel nincsen semmi gond, csak ez nem az ő cikke lesz. Ami most jön, az nem más, mint a péniszmítoszok és egyéb okosságok. Korábbi cikkünket keressétek ITT!

1. Csupán pihenni szeretne egy hosszú nap után

Ezzel az égvilágon semmi baj sincsen, de ne hagyjátok annyiban a dolgot. Ne engedjétek, hogy az ilyen estéken elvonuljon a kis magán „szentélyébe”! Találjatok ki olyan esti, otthonülős programot, amit együtt csinálhattok. Közös vacsifőzés, borozgatás, és akármennyire is unalmasan hangzik, bújjatok be az ágyba egy-egy jó könyvvel és olvassatok.

2. Videojátékozni akar, vagy sportot nézni a tévében

Oké, oké. Egy személyes véleményt engedjetek meg, szerintem nincs olyan pasi, akinek ha „szexet ajánl” a barátnője, ő inkább a meccset, vagy a FIFA-t választja. De nem vagyok mindentudó, így ha mégis, akkor se vegyétek magatokra, inkább kössetek alkut. Rendben, nézze meg a meccset, játssza le, mit tudom én… de utána viszont ő jön nektek egy teljes testmasszázzsal.

Forrás:
iStock

3. Mert menstruáltok

A városi legendával ellentétben, hogy a jó katona… tudjátok! Szóval, igenis van olyan pasi, aki nem szívesen szexel, mialatt a barátnője menstruál. Az van, hogy ezzel nem tudtok mit kezdeni, ezt kell fogadni.

4. Szorong – ő nem Magic Mike

Ez már egy komolyabb téma, és hiába általában csak a nőkről ír a szakirodalom, a testképzavar férfiaknál is ugyanúgy fennállhat. Ha ilyesmire gyanakodtok, legyetek megértőek és beszélgessetek erről a partneretekkel, akár kérjetek segítséget!

Forrás:
iStock

5. Szeretné, ha a szex még spontánabb lenne

Hosszú ideje tartó párkapcsolatban gyakran előfordulhat, hogy a szex megszokássá válik. Hiába a szerelem, muszájból, rutinból senki sem akar szexelni. Éppen ezért legyetek TI azok, akik megteszik az első lépést és meglepitek valami igazán spontánnal és extrával a szerelmeteket! Csináltátok már a konyhában? Esetleg egy romantikus éjszaka egy szép hotelben? Legyetek kreatívak! 

Ajánlott cikkek