Egyéb kategória

Bizonyíték, hogy a Sailor Moon-csajok hatalmas szépségikonok

Melyikünk ne emlékezne a különleges képességgel rendelkező lányokra, akik a gonosz ellen harcoltak különleges erejükkel, és ha ez még nem lenne elég, oltári csinosak voltak. Hát persze hogy a Sailor Moon-csajokról lesz szó. Akkoriban még nem is gondoltuk, de 2016-ra szépségikonok lettek.

vous - 2016.11.06.
Bizonyíték, hogy a Sailor Moon-csajok hatalmas szépségikonok

Lunáris prizma, kérlek változtas át!  

– hangzott el oly sokszor a mondat a főszereplő Holdtündértől. Ő volt talán a legcsinibb csaj mind közül, legalábbis akkor ezt gondoltuk. Felnőtt fejjel újra nézve a mesét, azt kell hogy mondjam, az összes karakter bombázó, sőt igazi szépségideálok lehetnének 2016-ban.

Objektum doboz

he arnold

Eltűntek a meséink

Reggel van, anya ébreszt, suliba kell menni. Hozza a kakaót, és közben már kapcsolja is be a tévét, hiszen tudja, ilyenkor pont a kedvenc mesém megy. Amíg felébredek, elszürcsölöm az akkor még kávé helyett fogyasztott édes italt, és homályos tekintettel nézem Arnoldot és Helgát.

A mesés cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

1. Dús, hosszú hajkorona

Biztosan nem a póthajtól ragyogott így a sérójuk! Hosszú volt, és dús, mert nem károsították!

Objektum doboz

2. Végtelen lábak

Ha a holdfényben harcolnánk mi is a gonosszal, nekünk se lenne szükségünk lábnapra

Objektum doboz

3. Mega-giga szempilla

Akkora szempilla biztosan nem létezik, mint amilyen a Sailor-csajoknak van. Ne ódzkodjatok a műszempillától, csak mielőtt rohannátok a szempilláshoz, tudjatok meg a műszempillákról mindent! 

Objektum doboz

4. Szív alakú frufru

Mindenhol csak a frufru! Mi is, én is írtam nektek a témában! Látjátok a Sailor Moon-lányoknak is van. Legyetek bátrak, vágassatok frufrut!  

Objektum doboz

5. Hibátlan arcbőr

Mégis mit kentek az arcukra? Így ti is megtalálhatjátok a tökéletes arckrémet

Objektum doboz

Ajánlott cikkek