Egyéb kategória

Randizás a 20-as éveitek elején vs. a 20-as éveitek végén

Mindegy, hogy a 20-as éveitek elején vagy a végén tartotok, a randizás ugyanolyan kalandos marad. De akad néhány dolog, ami idővel megváltozik, és már egészen máshogy gondoljátok a 30-hoz közeledve, mint egy tízessel korábban!

vous - 2016.11.08.
Randizás a 20-as éveitek elején vs. a 20-as éveitek végén

1. Már nem érdekelnek a szabályok és a taktikázás

A 20-as éveitek elején még ti is benne voltatok a játékban, és ment is a taktikázás bőven. Mikor kell nektek ráírni a srácra, hogyan viselkedjetek a közelében, és néha kicsit elérhetetlennek tettettétek magatokat, hogy kiderítsétek, meddig menne el értetek a pasi. A 20-as éveitek végén már sokkal őszintébbek vagytok, és nem foglalkoztok a szabályokkal. Ha akartok neki írni, hát megteszitek. Ha mégsem érdeklődtök annyira utána, egyszerűen megmondjátok neki.

Objektum doboz

2. A kalandok helyett a megállapodás a fontosabb

Fiatalként minden a bulizásról, szórakozásról szólt, és mindenkinek becsúszott az életébe egy-egy kaland vagy kissé komolytalan kapcsolat. Érthető is, hiszen nem férjet kerestetek, hanem csak jól akartátok érezni magatokat, a tapasztalatokból pedig sokat tanultatok. Egy idő után aztán elkezdtek többre vágyni, a harminchoz közeledve pedig rájöttök, hogy persze szórakozni jó dolog, de inkább komoly kapcsolatot szeretnétek.

Objektum doboz

3. Már tudjátok, mit akartok és mit nem

A 20-as éveink elején gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy megállapodunk egy olyan pasi mellett, aki nem érdemelné meg. Például egy olyan ex mellett, aki félrelépett, és bár sejtjük, hogy megteszi majd újra, mégis együtt maradunk vele. Hiába a megérzés, inkább reménykedtek, hogy mégis működni fog. Nem feltétlenül baj ez, hiszen ebből tanuljátok meg, hogy mire vágytok, és mi az, amit soha többé nem vállalnátok be.

Objektum doboz

4. Tudjátok, hogy a külső tényleg nem minden

Fiatalabb korotokban rengeteg energiát fektettetek abba, hogy felkeltsétek annak a magas, izmos pasinak a figyelmét. Persze senki sem állítja, hogy ezeknek a srácoknak nincs szuper személyiségük; akárcsak azoknak a fiúknak, akiket talán nem vettetek észre azonnal. Később jöttök csak rá, hogy az a legjobb, ha nem csak külsőleg vonzódtok valakihez, hanem a belső tulajdonságai is legalább ennyire érdekelnek titeket.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek