őszi esküvő virágok

Ez a virágcsokor bizonyítja: a válás nem csak veszekedésből állhat

Egy válás mindig nagyon nehéz. Sokszor olyan, mintha a pár a procedúra során megfeledkezett volna arról, hogy egykor szerették egymást. Állandóan csak vitatkoznak, veszekednek és azon vannak, hogy folyton keresztbe tegyenek a másiknak. Ez a történet azonban azt bizonyítja, hogy nem kell ennek mindig így lennie.

Egy 17 éves lány megosztott egy fotót egy virágcsokorról a Twitteren. Ez eddig lehetne egy teljesen átlagos történet is, azonban a különlegessége az, hogy a virágot akkor küldte az apukája az anyukájának, miután véglegesítették a válásukat.

Lynn apukája ugyanis mindig egy csokor virágot küldött az anyukájának, ha éppen rossz napja volt – és ez a válásuk után sem változott meg. Sőt, egy cetlit is küldött a virágokkal, amin négy szó állt: Mindig ott leszek neked.

Objektum doboz

A fotó azóta vírusszerűen terjed a neten: a posztot 76 ezren megosztották és több mint 200 ezer ember lájkolta, valamint rengeteg biztató komment is érkezett. Bárcsak minden válás ilyen szépen zajlana...

boldog párkapcsolat

7 dolog, amit a válásból tanulhattok meg a szerelemről

Igaz, egy szakítás vagy válás mindig nehéz, de rengeteget tanulhatunk belőle a szerelemről, a kapcsolatokról. A következő pár dologra ezek az emberek csak akkor döbbentek rá, mikor már késő volt. Íme, 7 igazság, amire csak a válás után jöttek rá az egykori szerelmesek.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok!