Egyéb kategória

Így reagált a kutyus, mikor életnagyságban megjelent előtte a kedvenc babája

Nem is kell mondanom, kik a leghűségesebb társaink. Hát persze, hogy a kutyusok. Minden napunkat bearanyozzák, ezért megérdemlik, hogy néha az ő álmaik is valóra váljanak.

vous - 2016.11.08.
Így reagált a kutyus, mikor életnagyságban megjelent előtte a kedvenc babája

Biztosan ti is örültök neki, ha egy régi nagy álmotok valóra válik. Hát még a kutyák hogy tudnak neki örülni! Ők a leghűségesebb társaink, akik a puszta létezésükkel valami csodát visznek az életünkbe. De mi is fel tudjuk dobni az ő napjaikat.

A Lost Et Minor oldalán barangolva egy rettenetően édes videóba botlottam. Ez a kis golden retriever pont ugyanolyan, mint egy gyermek. Az őszinte és tiszta örömét egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Kedvenc játéka a Gumby baba, amit naphosszat el tud rágcsálgatni. Gazdija pedig meglepte vele, nem is akárhogy: beöltözött a négylábú kedvencének, a találkozót pedig meg is örökítették. Jolene kutyus valószínűleg minden nap erről álmodozott.

Nézzétek csak, mennyire örült:

Objektum doboz

A videó végén természetesen Ben, a gazdi felfedte a baba kilétét, de Jolene-t, a négylábút ez nem zavarta. Még vagy egy órán keresztül teljes eksztázisban volt. 

Láttatok már ilyen őszinte reakciót? 🙂

Ajánlott cikkek