Egyéb kategória

Gyönyörű színek, formák és állatok: ezek most a legszebb tetkók!

Egy tetoválás örökre szól és nagy elhatározást jelent, ha magatokra varrattok valamit. De a nézelődés nem kerül semmibe. Maximum csak még jobban vágytok egy ilyen szépségre.

vous - 2016.11.09.
Gyönyörű színek, formák és állatok: ezek most a legszebb tetkók!

Tetoválásokból sosem elég. Mármint arra gondolok, hogy soha nem lehet megunni, hogy szebbnél szebb műveket nézegessünk. Az már teljesen más tészta, hogy ki mennyit varrat magára. A legkülönfélébb helyekre lehet készíttetni: combfix helyett akár még a pasinkat is elcsábíthatjuk egy szép darabbal. Vannak, akik inkább a minimalista megoldást választják, én pedig inkább egy rózsát szeretnék magamra. Azt már megmutattátok nekünk, hogy milyen szép tetoválásokkal rendelkeztek, én pedig hozok nektek most egy kis inspirációt, hogy még színesebbek legyetek.

tetoválás

Ti küldtétek: ilyen gyönyörű tetoválásai vannak a VOUS-olvasóknak

Ismét arra kértünk benneteket, küldjetek nekünk fotót. Ezúttal a tetoválásaitokra voltunk kíváncsiak, és azt kell hogy mondjam, nem csalódtunk. Több mint kétszáz fotó érkezett, ezek közül pedig kiválogattuk a nekünk leginkább tetsző alkotásokat. 

A képeiteket itt találjátok.

A Fubiz oldalán olyan gyönyörű állatos művekre bukkantam, hogy én is elgondolkoztam rajta, szeretnék egyet. Egy lengyel művész, Aga Yadou egyszerűen bámulatosan bánik a színekkel és a formákkal. Varsóban dolgozik a hölgy, még csak nem is kell olyan messzire mennünk, ha szeretnénk tőle egy remekművet. A tetoválásai olyanok, mintha egy festményt látnánk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha még több képet szeretnétek látni Aga Yadouától, akkor érdemes bekövetni az Instáját!

Ajánlott cikkek