Egyéb kategória

Hajkisokos: ilyen frizurával lesztek TI a legstílusosabbak télen

Olyannyira közeleg a tél, hogy tulajdonképpen meg is érkezett. Így nagyon is aktuális, hogy átvegyük, idén télen milyen frizurával érdemes kimennetek az utcára.

vous - 2016.11.15.
Hajkisokos: ilyen frizurával lesztek TI a legstílusosabbak télen

Ne legyetek unalmasak, és dobjátok most egy kicsit félre a hajvasalót! Az egyenes hajnak nem annyira van helye idén télen. Helyette sokkal inkább legyetek bátrak, színesek és őrültek. Sorra vesszük, milyen hajjal lehettek ti a város legstílusosabb csajai!

hajszin-frizura-trend-csokis-malyva

A pasik elárulták: ezek a frizurák jönnek be nekik a leginkább

Bár köztudott, hogy mi, csajok nem a pasiknak öltözködünk, azért egy-egy alkalommal mégis nagyon szeretnénk elbűvölni őket (is). Azért mentem egy kört a VOUS-szerkesztőségben.

Egyszer már kikérdeztem a férfi kollégáinkat, mit gondolnak szex közben, ha ők vannak alul. A választ ITT találjátok. Most újból futottam egy kört náluk, és kiderítettem, milyen séró jön be nekik igazán. A folytatásért kattintsatok IDE!

Csavarodjatok be!

A kontyot idén télen új szintre emelhetitek. Belecsempészhettek szuper fonásokat, és meg is tekerhetitek a kontyot. A nem frissen mosott hajas napokra tökéletes.

Objektum doboz

Idegen anyag a hajban

Amíg tart a zimankó, addig szuperül feldobhatjátok a sérót mondjuk egy hajtüskével vagy különleges hajékszerekkel. 2017 tavaszán pedig újra előtérbe kerülnek a virágok. Tündérhercegnők előnyben!

Objektum doboz

Frufru

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire érdemes kipróbálnotok a frufrut. Én éppen frufruska üzemmódban nyomulok, és imádom. Ez a hajviselet inkább télen praktikus, mivel nem lesz melegetek a frufru alatt. 

Objektum doboz

Fonás, fonás, fonás és még több fonás! Ja, és fonás!

Nincs is szuperebb, mint fonatokat viselni télen. Megtöri a szükre, ködös, hideg hétköznapokat, egy kis tavaszt csempészve a télbe. Kérjétek meg a barátnőiteket, anyukátokat, hogy varázsoljanak valami szépet a hajatokba. De persze ha ti is szépen tudtok fonni, akkor még jobb! 

Objektum doboz

Középhossz

Már jó ideje hódít a középhosszú haj, ami télen sem fog kimenni a divatból. Az egyenesre vágott, maximum vállig érő séró eszméletlenül stílusos. Legyetek bátrak!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.