Egyéb kategória

Kiderült, hogyan egyezett bele Diana hercegné ikonikus, rövid frizurájába

Ki ne emlékezne még ma is színtisztán Diana hercegné ikonikus, rövid frizurájára? Sam McKnight volt az a stylist, aki előállt ezzel az ötlettel, és most elárulta, hogyan egyezett bele a walesi hercegné a stílusváltásba!

vous - 2016.11.17.
Kiderült, hogyan egyezett bele Diana hercegné ikonikus, rövid frizurájába

Diana hercegné nagyon sokáig hosszabb hajjal tündökölt, legjellemzőbb stílusjegye viszont egyértelműen rövid frizurája volt! Sam McKnight most könyvében árulta el, hogy Diana a Vogue magazin címlapfotózásánál egyezett bele abba, hogy levágják a haját.

Objektum doboz

A stylist a fotózás alatt hullámcsatokkal tűzte fel Diana akkor vállig érő haját, végül pedig egy tiarával toldotta meg az összképet, amitől rövid hatást keltett a frizurája. A hercegnének pedig annyira megtetszett ez a stílus, hogy megkérdezte a férfit: „Mit tennél a hajammal, ha azt mondanám, hogy teljes szabad kezet adok?” A fodrász pedig rögtön rávágta, hogy az egészet levágná.

Forrás:
hellomagazine.com

Diana rábólintott, az eredmény pedig tökéletes lett, így nem is meglepő, hogy kettejük között ezt követően barátság alakult ki, és innentől kezdve Sam felelt a hercegné frizurájáért is. Jövőre egyébként még kiállítás is nyílik a Kensington-palotában, méghozzá Diana legcsodálatosabb divatpillanataiból!

Ajánlott cikkek