Egyéb kategória

Végre kiderült! Ilyen lesz az iPhone 8

Az Apple fanok biztosan várják már az új iPhone debütálását, és tuti, hogy mindenki ismét nagy dobásra számít. Legyen nagyobb, jobb, szebb és okosabb, mint a hetes volt! De vajon milyen is lesz a legújabb készülék valójában? Elárulom!

vous - 2016.11.18.
Végre kiderült! Ilyen lesz az iPhone 8

Azt, hogy mikor is érkezik a legújabb almás okostelefon, sajnos nem tudni, viszont azt igen, hogy mire számítsunk. A TeenVouge segítségével a közeli jövőbe utaztunk, és megnéztük, milyen tulajdonságai lesznek a sokak által várt csodakészüléknek, az iPhone 8-nak.

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője már az iPohne 7 megjelenése előtt is helytálló információkat árult el. Nézzük, mit mond a tévedhetetlen Apple-jós a legújabb modellről:

A 3 új modellből (mert nem ám csak egy lesz! – a szerk.) két telefonnak szokásos LCD kijelzője lesz (4,7” és 5,5”), míg a harmadik már OLED panelen jeleníti majd meg a pixeleket. Az előrejelzések szerint az OLED kijelző akár 5,8”-es is lehet, de ennek ellenére nem hízna jelentősen az iPhone mérete.

És a legjobb még csak most következik! (Főleg azoknak, akiknek számít a külső.) Mindhárom típus esetében a külső megújul üveg hátlappal, az új technológiával készült modell pedig edge-to-edge hajlított kijelzőt is kaphat bónuszban. Sőt, a „HOME” gomb az új készüléken nagy valószínűséggel keret nélküli lesz, be lesz építve a kijelzőbe!

Ezek alapján akár így is kinézhet a következő iPhone:

Objektum doboz

Így első hallásra/látásra nem is rossz, igaz? Csak győzzük kivárni! (Meg persze kifizetni!)

Ajánlott cikkek