Egyéb kategória

Lapos hasú és hurkás képpárok, amik között csak másodpercek teltek el

Ez a cikk azoknak szól, akik csak kicsit is rosszul érzik magukat, mert nem lapos a hasuk. Azoknak, akik folyamatosan a tökéletes alakról álmodnak, nincsenek megelégedve a testükkel, esetleg szégyellik megmutatni azt. Szerezzetek önbizalmat, szeressétek magatokat, a most következő lány megmutatja, hogyan is kell!

vous - 2016.11.19.
Lapos hasú és hurkás képpárok, amik között csak másodpercek teltek el

Mindenki, aki használja az Instagramot, követ legalább egy olyan nőt, aki azt vallja, hogy el kell fogadnotok a testeteket és szeretnetek kell önmagatokat. Én nemcsak hogy követem, de nagyon becsülöm is őket! Szerintem ők amolyan köpeny nélküli szuperhősök, akik próbálják felnyitni az emberek szemét egy olyan világban, ahol mindenki olyanná szeretne válni, mint a modellek. Pedig lássuk be, az nem lehetséges!

A most következő lány, Halle is úgy gondolja, hogy szeretnetek kell a testeteket, bárhogyan is nézzen ki. Hiszen ezek vagytok ti! Előtte-utána fotóival mindenkit arra buzdít, hogy kövessék a példáját, legyenek büszkék arra, hogy természetes, gyönyörű nők!

Az első fotón még behúzott hassal, a másodikon már gátlások nélkül pózol, amivel bizonyítja, nincsen tökéletes test, minden a beállításon és a pózoláson múlik. És igen, még egy vékony lánynak is vannak hurkái, ha előnytelen szögből fotózzák! De nézzük is csak azokat a redőket, tényleg olyan szörnyűek? Ugye, hogy nem?!

Objektum doboz

Ugyanazon a napon, ugyanaz a test. Csupán másodpercek teltek el a két kép között. Büszke vagyok arra, hogy egy természetes nő vagyok, aki jól érzi magát a testében!

Objektum doboz

Ha csak azért próbáltok fogyni, mert szeretnétek megfelelni a társadalomnak, hagyjátok abba! Ha csak azért sportoltok, mert akkor később ehettek, fejezzétek be! Ha alakformáló farmert hordotok, mert abban a combotok kisebbnek fog látszani, vegyétek le! Ha azért akartok kés alá feküdni, hogy jobban nézzetek ki, ne tegyétek!

Objektum doboz

Ne gondoljátok, hogy fogynotok kell, mert a média azt mondja. Nem kell! Teljesen rendben van, hogy hurkás a hasatok, az enyém is az, és ha leülnek, még a modelleké is!

Objektum doboz

Viseljétek gondját a testeteknek! Ez az a hely, ahol életetek végéig élnetek kell, tiszteljétek. Bánjatok vele úgy, mint a legjobb barátotokkal! Higgyetek a saját, természetes szépségetekben!  

Mit is írhatnék még ezek után? Azt, hogy igaza van! Nem számít, hogy hány évesek vagy hány centi magasak vagytok, de az sem, hogy mennyit mutat a mérleg, ha ráálltok! Élvezzétek az életet, szeressétek magatokat, és mosolyogjatok mindennap! Mert ez az, ami igazán fontos.

Ajánlott cikkek