Egyéb kategória

4 ok, amiért bármit csináltok, nem kerekedik a popsitok

Hiába a futás és a sok guggolás, nem látszik meg a feneketeken? Ne aggódjatok, ezzel a problémával nem vagytok egyedül. Összegyűjtöttük, mi állhat a hátterében annak, hogy nem kerekedik a popsitok!

vous - 2016.11.22.
4 ok, amiért bármit csináltok, nem kerekedik a popsitok

Sok nőnél probléma az, hogy hiába gyúr a popsira, az mégsem kerekedik megfelelően. Most a Women's Health utánajárt, mi lehet ennek az oka.

1. Elhanyagoljátok a lábaitokat

Edzés közben ne csak és kizárólag a feneketekre koncentráljatok, hanem a lábaitokra is! A gyors és erőteljes gyakorlatok hamar meghozzák a gyümölcsüket – például a guggolások és a kitörések közben ugráljatok!

2. Nem alszotok eleget

Ha nem alszotok eleget, az negatívan befolyásolhatja az anyagcserét és az izmok regenerálódását. Szóval, ha tehetitek, aludjatok minél többet! 

Forrás:
iStock

3. Túl sokat edzetek

Sok nő úgy gondolja, hogy minél többet mozog, annál jobb. Ez igaz, de fontos, hogy ne csak ugyanazt a mozgást végezzétek folyamatosan, hanem közben nyújtsatok és pihenjetek is. Erre pedig tökéletes alternatíva a jóga vagy a pilates. 

4. Nem figyeltek oda az étkezésre

Nem számít, mit sportoltok, az étkezésetekre mindig oda kell figyelni. Ha tehetitek, kerüljétek az instant kajákat és fogyasszatok fehérjét, például csirkét, tojást, tofut és görög joghurtot. 

Ajánlott cikkek