Dolgok, amiket sose csináljatok az állásinterjún!

Ezt a színt viseljétek az állásinterjún, ha meg akarjátok szerezni a munkát

Egy állásinterjú akkor kezdődik el, mikor beléptek a terem ajtaján és kezet fogtok, és akkor lesz vége, mikor elköszöntök és kiléptek onnan. A lényeg tehát, hogy az első benyomás, a szimpátia és a megfelelő kommunikáció sokszor fontosabb, mint a munkatapasztalat. Ha az állásinterjún ezt a színt viselitek, akkor az már fél siker!

A legtöbben izgulunk, ha állásinterjúról van szó, és ez rendben is van. De vajon mi az a dolog, amit sugároznotok kell, ha szeretnétek a munkát? A bizalom. Ha az megvan, akkor biztosan szívesen bíznának rátok feladatokat. Hogy ezt elérjétek, ahhoz elengedhetetlen az, hogy jó benyomást tegyetek a leendő munkáltatóitokra, amihez pedig a jó kommunikáció a kulcs. Ha azonban biztosra mennétek, akkor már a szettetek összeállításánál is oda kell figyelnetek!

Forrás:
Pexels

Egy brit pólócég végzett egy kutatást, melynek során 1000 embert kérdeztek meg arról, melyik színt tartják a legmegbízhatóbbnak. A nők 48%-a és a férfiak 64%-a erre azt válaszolta, hogy a feketét. Ez időtlen, mindig divatos, a tanulmány szerint pedig komolyságot és megbízhatóságot áraszt magából – írja a She Finds. Szóval ha ti is állásinterjúra készültök, ezt a színt mindenképp viseljétek magatokon!