Egyéb kategória

A kanapéfüggőség lesz az ünnepek legrosszabb szokása

Egyetlenegy dolgot utálok a téli időszakban, a paradoxon az, hogy pont ugyanezt imádom is. Hogy miről van szó? A melegben takaróba burkolózós kanapén dekkolásról. Igaz, az összes gif és film csak azt mutatja, hogy a kanapén való kucorgás a nap csúcspontja, pedig korántsem feltétlenül az. Sőt, egy idő után bosszantó. Ugyanis...

vous - 2016.11.26.
A kanapéfüggőség lesz az ünnepek legrosszabb szokása

Minél jobban takaróztok, annál jobban fáztok

Vagy ufó-keringésirendszerem van, vagy nem tudom, de vannak fázisok, amikor az sem tud felmelegíteni, ha tíz liter forró teát iszok meg, és gyanítom, az se segítene, ha tüzes vaskályhát ölelgetnék. Ilyenkor gyakorlatilag egy didergő gyapjúgombócnak tűnök, ami eléggé viccesen néz ki, de egyáltalán nem kellemes. Hol van ebben az a béke és nyugalom, ami a filmekben?!

Objektum doboz

A jó érzés valójában pár percig tart

Tényleg. Úgyhogy azt élvezzétek ki. Az Insta-fotót is ekkor lőjétek.

Hirtelen forrósághullám önt el

Füstölni kezd a fejetek, kipirosodtok, lehámoztok magatokról mindent, és a végén már a takarót is bontogatjátok. Nem arról szól ez a takaróban kucorgósdi, hogy a hőmérséklet PONT jó és a tea is PONT jó? Aztán mikor már minden porcikátokat átjárta a forróság, akkor beüt a kóma fázis, és csak így meredtek magatok elé. Ezek közül a tippek közül azonban néhány ebben az esetben is segít!

Objektum doboz

Kilötyögtetitek a forró italotokat

Pontosabban, megesik veletek az ÖSSZES baleset, ami kanapén megeshet: leöntitek magatokat valamivel, apró falatok tűnnek el a pokrócotokban, és ha arrébb szeretnétek helyezkedni, az milliméterről milliméterre történik. Vagy sehogy. Ergo, egy idő után érzéketlenné válik valamelyik testrészetek.

Kilóg valamitek a takaró alól

Szabály, hogy csakis akkora takaróval kezdjetek vackolódni, ami jóval nagyobb nálatok. Máskülönben valamitek mindig kilóg, ami eléggé idegesítő, mert beszökik a hideg, így olyanok lesztek, mint egy félig kiolvadt husi. 

Becsomagoljátok magatokat, de ki már nehéz

És ez azért olyan nagy baj, mert mikor becsomagoljátok magatokat, lekuporogtok, akkor jut eszetekbe, hogy valamit kint hagytatok, ráadásul nagyon-nagyon pisilnetek kell. MOST. 

Objektum doboz

Ismerős? 

Ajánlott cikkek