ünnep karácsony dísz

Dolgok, amiket csak a karácsonymániások érthetnek

Szerintünk kevés olyan ember van, akit egy cseppet sem hat meg a karácsony, valamennyire és valamivel mindenki készül erre az ünnepre. Vannak azonban olyanok, akik talán már túlzottan is.

Szerintem mindenkinek van az ismerősi körében legalább egy olyan ember, aki él-hal a karácsonyért. De az is lehet, hogy ti magatok vagytok az ünnep legnagyobb megszállottjai. Akármelyik kategóriába is tartoztok, most helyezzétek magatokat kényelembe, és nézzétek meg, mik azok a dolgok, amik a karácsonymániásokra jellemzőek!

karácsony dísz

Vannak azonban, akik meglógnának a karácsony elől, és meg is teszik

Egy kicsit furcsán nézzük, ha valaki úgy dönt, nem vesz részt a karácsonyi őrületben. Nem ad, nem fogad el ajándékot. Sőt, az is előfordul, hogy egyszerűen elszalad az ünnep elől.

A teljes cikket itt elolvashatjátok.

Íme a lista: 

 1. Már augusztusban összeállítjátok a karácsonyi zenékből álló lejátszási listátokat, és egyre többször csak azt hallgatjátok.
   
 2. Na meg persze időben bekészítitek a klasszikus filmeket is.
   
 3. Ahogy novembert mutat a naptár, cserélitek is a háttérképeteket a telefonotokon, a laptopotokon és a tableteteken karácsonyosra.
   
 4. A munkahelyeteken a ti asztalotokon jelennek meg legelőször a karácsonyi csecsebecsék.
   
 5. Nektek van a legnagyobb gyűjteményetek a „csúnya” karácsonyi pulcsikból. De előfordulhat, hogy idén már ünnepi leggingseket is hazavisztek a boltokból.
   
 6. A műfenyőknek már a látványától is kiborultok, ugyanis csak eredeti fát vagytok hajlandóak bevinni az otthonotokba.
   
 7. Ha van kutyusotok, akkor biztosan akad neki is minimum egy karácsonyi rucija, és csak abban viszitek le sétálni az ünnepi időszakban (és előtte is).
   
 8. Már rég, például az őszi kuponnapokon megveszitek a karácsonyi ajándékot mindenkinek. Persze azért folyamatosan nyitott szemmel jártok, hogy mi kellhet még esetleg.
   
 9. December 24-ig várni a karácsonyfa felállításával? Ugyan már!
   
 10. És a végére maradt a legegyértelműbb dolog: a ti lakásotok karácsonyi díszítése a legjobb, kívülről-belülről egyaránt. A szomszédoknak esélye sincs lekörözni titeket.

Csajok, azért óvatosan! Nehogy nektek is az agyatokra menjen a karácsony, mint ezeknek az embereknek!