Egyéb kategória

VV8 hármas párbaj: ma este ketten is hazamentek a villából

Ma este a Való Világ powered by Big Brotherben nem egy, hanem rögtön két játékos esett ki. Most először ugyanis hármas párbajra került sor!

vous - 2016.11.27.
VV8 hármas párbaj: ma este ketten is hazamentek a villából

A ma esti Való Világ-adásban nem húzták sokáig a nézők idegeit, hiszen nemcsak azonnal élőben bekapcsoltak a villába, de az egyik játékostól meg is váltak. A szabályok szerint ugyanis aki addig a legkevesebb voksot kapta, annak párbaj nélkül, rögtön haza kellett mennie. A feszültség tapintható volt, majd néhány másodperc után kiderült: ma este elsőként Mici hagyta el a villát! És hogy mi lesz a Krisztiánnal való viszonyával? A lány elárulta Anikónak, hogy reméli, kint is folytatódni fog, ami elkezdődött.

Objektum doboz

Miután Mici elhagyta a villát, visszanézhettük, mi történt bent az elmúlt 24 órában. Volt minden: vitatkozás, répareszelés, T. Rex lovagolás… Majd nem sokkal később következett az adás fénypontja, a párbaj!

való világ

Ti észrevettétek? Ezeket a VV8-szereplőket már mind láttuk a tévében

Ti nem vettétek még észre? A ValóVilág powered by Big Brother szereplői nem véletlenül lehetnek ismerősek. Összegyűjtöttem nektek, kik azok a VV8-szereplők, akiket már láttunk korábban.

A folytatásért kattintsatok IDE!

Miután Zsolti kijött a párbaj színhelyére, Anikó nem sokat tudott kiszedni belőle, a srác ugyanis nem tudta levenni szemét a párjáról, és teljesen elérzékenyült. Pláne, amikor Patrik felemelt egy papírt, rajta az „IGEN” felirattal: most már tuti, hogy hamarosan lagzi lesz! Majd megérkezett Dávid is, és kezdődött az igazi párbaj.

Objektum doboz

És nem fogták vissza magukat, már ami a véleményeket illeti. Dávid szerint Zsoltinak rengeteg színpadias megmozdulása volt bent, míg Zsolti szerint pont Dávidék voltak azok, akik az utóbbi időben afféle lejárató kampányt indítottak ellene. Egy idő után pedig annyira elszabadultak az indulatok, hogy a két srác egymás szavába vágva mondta a magáét, úgy, hogy még a tévé előtt ülve sem lehetett hallani, ki mit mond. Úgyhogy őszintén szólva fogalmam sincs, ők hogyan értették meg egymást közben.

Végül úgy tűnik, hogy a nézőket leginkább Dávid győzte meg, ugyanis 54,26%-kal ő mehetett vissza a villába, szemben Zsolti 45,74%-ával. Ami fontos, hogy már nincs védettség, így az is lehet, hogy legközelebb is ő jön párbajozni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek