Egyéb kategória

„Neked vécére kell menned!” – Kiesett az X-Faktorból a párbajrekorder

Ismét egy újabb szombat, ismét egy újabb X-Faktor élő show. Csak a szokásos: Istenes Bence nagyon vicces volt, az énekesek ismét megmutatták, hogy mit tudnak, illetve hogy mit nem. Volt extra produkció meg kieső is.

vous - 2016.12.03.
„Neked vécére kell menned!” – Kiesett az X-Faktorból a párbajrekorder

Csakúgy, ahogy a Való Világ powered by Big Brother, az X-Faktor is a végéhez közeledik. December első szombatján csupán már öt énekes volt versenyben. Mind az öten két-két produkcióval készültek: egy magyar és egy idegen nyelvű dallal.

Hogy is mondjam…

Volt kevésbé jó és nagyon élvezhető produkció is. Mielőtt jönnék a párbajozókkal és a kiesővel, mutatom a – szerintem – legjobb három produkciót. 

1. Mata Ricsi

Hiába szólt kemény kritika Mata Ricsi The Weeknd-es produkciója után, ez a szám megalapozta a szombat estét. Bulidal volt, és hamis hangok ide vagy oda, ez a srác nagyon tehetséges – bár ezt a mentorok sem vitatták, technikai fejlődést hiányoltak.

Objektum doboz

2. Ham Ko Ham

Nemhiába tapsolt állva az egész mentorság. Az egyetlen zenekar, aki még versenyben van, Gergely Róbert Emanuelle című dalát hozta, és vitt is vele mindent. A művész úr is felállt a közönség soraiból, és gratulált a zenekarnak.

Objektum doboz

3. Opitz Barbi

Ez a lány maga a csoda. Úgy tűnik, a mentorok és a közönség is nagyon kedveli. Azt azért megjegyezném, hogy szeretném már egyszer azt látni, hogy felszántja a színpadot. 

Objektum doboz

Azt est meghatározó része volt, amikor Fejes Szandra produkciója után Tóth Gabi és Gáspár Laci egymásnak esett. Gabinak nem tetszett a produkció, az énekes mentorának, Gáspár Lacinak pedig Gabi véleménye.

Te még Bencének is bemagyarázod, hogy vécére kell mennie!

– mondta Laci mentortásának. Nos, az nem derült ki, hogy Bencének végül ki kellett-e mennie, de a párbajozóknak tutira. Dimitrij és Fejes Szandra párbajozott, végül 

Szandra

 esett ki az X-Faktorból.

Odett volt az extra fellépő, aki megmutatta, hogyan is kell kiállni a színpadra – bravó!

Ajánlott cikkek