Egyéb kategória

Ennek örülni fogtok: 3 hatalmas változás történt az Instán

Hatalmas változások történtek az Instagramon, míg édesen szundikáltatok. Úgy is mondhatjuk, hogy a Mikulás hozta őket. Mutatom!

vous - 2016.12.07.
Ennek örülni fogtok: 3 hatalmas változás történt az Instán

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sokkal szívesebben töltök fel képeket az Instámra, mint a Facebookra, és jobban is szeretem azt a platformot. Szebbek a képek, és tényleg csak olyat látok ott, amit akarok. Nagyon megörültem, amikor kiderült, három tényleg hasznos újítással gazdagodott a közösségi oldal. Először is nézzétek meg, hogy van-e frissítés az appra, frissítsetek és csekkoljátok, mit változott az Instagramon.

Nekem már működik! 

1. Tudjátok lájkolni a kommenteket

Ha rámentek a kommentre, akkor a jobb oldalon ott lesz a szivecske, amivel tudjátok „szívelni” a kommentet.

2. Eldönthetitek, ki lássa a profilotokat

A legjobb, hogy nem kell hozzá privát felhasználónak lennetek. A felhasználó neve melletti három pontra kell kattintanotok és egyszerűen eltávolítani őket.

instagram2

Tudjuk, mitől lesz sok lájk az Insta-képeitek alatt

Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy tudjuk a biztos módszert arra, hogy rengeteg lájkot (szívet) gyűjtsetek az Instagramon? Nos, ez nem költői kérdés volt, ez lehetséges. Bosszankodtok, hogy „meginstáztok” egy jó képet, de csak pár lájk érkezik rá? A bosszankodásnak vége, ugyanis egy weboldal megmondja a tutit.

A cikk folytatása ITT következik.

3. Le tudjátok tiltani a kommenteket a képeitek alatt

Bár ezzel a beállítással tutira kevesebb lesz a lájk, de ha számotokra fontos posztot tesztek ki, amit nem szeretnétek, hogy széttrollkodjanak, jó megoldás. Mikor írjátok a posztot, a képernyő alján lesz egy Advanced Settings menüpont, ha arra kattintotok, találtok egy Turn Off Commenting feliratot. Csak állítsátok be. 

Ajánlott cikkek