Egyéb kategória

Újabb rekord Hosszú Katinkának: 7 aranyéremmel zárt Windsorban

Hosszú Katinka a 100 méter pillangón országos csúccsal aratott vasárnapi győzelmével hetedik aranyérmét szerezte az úszók rövidpályás világbajnokságának zárónapján a kanadai Windsorban. Magyarország ezzel az éremtábla második helyén zárta a versenyt. 

vous - 2016.12.12.
Újabb rekord Hosszú Katinkának: 7 aranyéremmel zárt Windsorban

A háromszoros olimpiai bajnok klasszis, Hosszú Katinka ezzel a rövidpályás világbajnokságok történetének legjobb szereplésével zárt, ugyanis korábban még senki sem szerzett – a váltókat is beleértve – hét aranyérmet.

A magyar küldöttség Hosszú Katinka révén 7 arany- és két ezüst-, valamint Bernek Péter és Verrasztó Dávid által 1-1 bronzérmet szerzett az úszók rövidpályás világbajnokságán, ezzel az összesített éremtábla második helyén végzett az amerikaiak mögött

hosszú katinka rió olimpia

Hosszú Katinka harmadszor is az év legjobb női úszója lett

Az Iron Lady szinte verhetetlen, hiszen alig van olyan verseny, amiről ne aranyéremmel térne haza. Az elismerés persze nem maradhat el; idén is ő lett az év legjobb női úszója!

A cikk folytatása ITT jön!

 Hosszú Katinka pályafutása során immáron

69 éremnél (42 arany, 17 ezüst, 10 bronz) tart olimpiákról, világ- és Európa-bajnokságokról,

ezzel egy éremre megközelítette a magyar örök rangsorban élen álló Cseh Lászlót, aki 70 érmet szerzett (35-18-17) ezeken az az eseményeken – írja az MTI.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.