Egyéb kategória

A Gru 3 vadiúj előzetesét imádni fogjátok!

Az elmúlt évek egyik legjobb animációs filmje határozottan a Gru volt, én pedig el sem hiszem, hogy évekkel később néztem csak meg. Miután mindkét rész elképesztően sikeres volt, a készítők rögtön nekivágtak egy harmadiknak is, amihez itt az első előzetes. Megsúgjuk, nagyon vicces!

vous - 2016.12.15.
A Gru 3 vadiúj előzetesét imádni fogjátok!

Nektek is feltűnt már, hogy az utóbbi időben mennyire menő animációs filmek debütálnak a mozikban? Ott volt idén a Zootropolis és A kis kedvencek titkos élete, de tavaly az Agymanók és a Minyonok vetítésein is tömve volt a terem. Arról nem is beszélve, hogy a Disney klasszikusa, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata is érkezik nemsokára. Ezek után senkit sem lep meg, hogy az elmúlt évek legkirályabb meséje, a Gru visszatér egy harmadik mozira is, amihez az első előzetest már meg is nézhetitek.

Objektum doboz

Mindössze két és fél perc bőven elég ahhoz, hogy leszűrjük a legfontosabbat: a sztori ismét nagyon vicces lett! Gru és Lucy egymás oldalán térnek vissza, hogy szembeszálljanak Balthazar Brattal, aki előszeretettel villantja meg táncmozdulatait, úgyhogy szuper zenékből sem lesz hiány. És bár az első két percben nem sokat látunk a Minyonokból, az utolsó képkockák megerősítik, hogy ők is visszatérnek egy újabb kalandra.

Ajánlott cikkek