Egyéb kategória

Itt a Pretty Little Liars legújabb előzetese, de hol van Toby?!

Már csak néhány hónap, és a csinos kis hazugok visszatérnek, hogy végre kiderítsék, ki az a titokzatos AD. A forgatást már befejezték, és most végre itt az első előzetes is, ami rengeteg kérdést vet fel.

vous - 2016.12.15.
Itt a Pretty Little Liars legújabb előzetese, de hol van Toby?!

Mióta elkezdődött a Pretty Little Liars, legalább egyszer a sorozat összes szereplőjére azt hittük, hogy ő A. Kezdve Ezrától egészen a háttérben elsétáló pasiig, mert hát egy idő után már tényleg mindenki gyanús volt. Hét évad alatt legalább kétszer ki is derült, ki áll a fenyegetések hátterében, és amikor azt hittük, végre lezárul a cselekmény, persze folytatódott egy újabb titkozatos személlyel, AD-vel.

A legutolsó epizód azzal ért véget, hogy Spencert lelőtték, kiderült, hogy valójában Mary Drake az anyukája, Toby pedig balesetet szenvedett. Az új előzetesből legalább annyi kiderül, hogy Spencer nem halt meg, de a legnagyobb kérdés bennünk is felmerült: hol van Toby?

Objektum doboz

És egy másik nagyon fontos dolog: ha lestoppoljátok a videót a megfelelő képkockánál, láthatjátok, hogy egy régi szereplő is visszatér. Ő pedig nem más, mint Wren!

Forrás:
youtube.com
Ajánlott cikkek