Egyéb kategória

„A pólóját gond nélkül lekapta” – ilyen volt testközelből Ryan Gosling budapesti fotózása

Két napja nem térünk magunkhoz Ryan Gosling Gellért fürdőben készült képei láttán. Ezen pörgünk folyamatosan és a sors is így akarta, hogy ne engedjük még el ezt a témát, hiszen találtunk egy lányt, aki ott volt a különleges fotózáson és mesélt is nekünk róla.

vous - 2016.12.15.
„A pólóját gond nélkül lekapta” – ilyen volt testközelből Ryan Gosling budapesti fotózása

Volt szerencsénk Sümegi Rékával beszélgetni, aki szó szerint testközelből élvezhette Ryan Gosling jelenlétét. Réka a MOME-n szerzett diplomát textiltervezőként, egy évet Portugáliában dolgozott mint mintatervező, ahol a Zara Baby kiválasztotta az egyik grafikáját, így nagy álma vált valóra: viszontláthatta mintáját a boltok polcain.

A lány már az egyetem alatt  három barátnőjével megalakította saját műhelyüket a Heinrich Alkotói Szinten, ahol nemcsak a saját projektjeikkel foglalkoznak, hanem négyük szerelemgyerekével, a POPO-val is.  

ryan gosling

Ryan Gosling még a Gellért fürdő medencéjében is elképesztően szexi

Ryan Gosling mindig képes elrabolni a szívünket, de akkor pláne, ha hazánkat is szóba hozza valahogy. Miután arról vallott, hogy melyik a kedvenc magyarországi boltja, pózolt párat a Gellért fürdőben.

A cikk folytatása ITT jön!

Szeptember közepe óta a filmiparban is dolgozik, 2015-ben kereste meg először a Progressive Productions produkciós iroda, így október végén mint varrónő volt jelen Ryan Gosling fotózásán. Tehét tényleg közel került a színészhez, így őt kérdeztem a forgatás kulisszatitkairól.

Amikor megtudtátok, hogy Ryan Goslinggal kell dolgoznotok, volt bármi, amit másképp intéztetek, mint szoktátok?

Nem gondolom, hogy másképp csináltam bármit is. Az igaz, hogy még sosem dolgoztam ilyen kaliberű emberrel, így izgatott voltam. Titkoltan, de nagyon. lyen típusú felkérést nem kaptam még, és nem is tudtam, mire számítsak pontosan. 

Volt különleges kérése, igénye a stáb felé?

Nem volt. Nagy nyugalom volt körülötte.

Objektum doboz

Könnyen ment vele a munka, vagy hozta A SZTÁRT?

Amit én tapasztaltam, az pozitív volt. Nagyon laza, nem volt gond a bohóckodással sem. A fotózás alatt az utcán összepajtizott egy ismeretlen kissráccal is. 

Mindent nagy nyugalommal tett, annak ellenére, hogy a forgatás miatt fáradt volt. A számára hozott ruhadarabokat a fotózásra előszeretettel nézte át és válogatott, maga rakott össze bizonyos kombinációkat, de szívesen próbálta azt is, amit a stylist ajánlott neki. A kiválasztott ruhákat, amik a világmárkák 2017-es, főleg nyári kollekciói nekem kellett ráalakítanom. Itt volt lehetőségem vele személyesen is beszélni. Bármit igazítottam rajta, csináltam neki, magyarul mondta, hogy „köszi”.

A nadrágját nem, de a pólóját gond nélkül lekapta, ha cserélni kellett!

És igen, vannak kockái!

Objektum doboz

Kérlek, árulj el egy kulisszatitkot a fotózásról!

Eva Mendes már nem volt Magyarországon, mikor zajlott a fotózás, és a gyerekei nagyon hiányoztak neki. Ezt mondta is, főleg, hogy Amandának (a nagyobbik lányának – a szerk.) nemrég volt a szülinapja. Ami még fontos, hogy nagyon szereti a fekete teát tejjel. 

Egyébként már a ruhapróbán is megállapítottam magamban, hogy ő élőben is olyan, mint a fotókon és a filmekben.

És a kockáit nem a Photoshopnak köszönheti!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.