Egyéb kategória

Egyéjszakás kaland utáni másnap: így legyetek felkészültek!

Az egyéjszakás kaland néha jó ötletnek tűnhet. Főleg, ha a pasi egy félisten, és már látszatra garantálva van a gyönyör az éjszakára. Azonban ha nem készültök fel megfelelően, másnap nagyon megbánhatjátok ezt az egészet!

vous - 2016.12.26.
Egyéjszakás kaland utáni másnap: így legyetek felkészültek!

Már az elején szeretném leszögezni, attól még, hogy egyszer vagy többször becsúszik egy-egy kaland, nincs semmi gond veletek! Ez teljesen rendben van. Nem illik rátok semmilyen negatív jelző sem, mondjanak mások bármit. Mindaddig, míg ti jól érzitek magatokat, nincs okotok szégyenkezni. Szerintem.

Bár ettől még rettenetesen rossz lehet másnap reggel végigballagni a szegyensétányon, miközben hazafele tartotok a szerencsés férfitól. Főleg, ha magas sarkúban vagytok. Vagy ha elfolyt a sminketek. Vagy mindkettő. De persze a felkészültség ezen a helyzeten is segíthet. Az Allwomenstalk összeszedte az összes jótanácsot, amit valaha csak kaphattok olyan lányoktól, akik ezt az utat már végigjárták. Tanuljatok mások hibáiból, ne induljatok el felkészületlenül! 

„Egyéjszakás kaland”-csomag

Nyilván senki sem akar hátizsákkal menni bulizni, éppen elég egy akkora táska, amivel még kényelmesen el tudtok indulni, és belefér néhány alapvető dolog, ami másnap reggel életmentő lehet. Egyébként pedig ez egy nagyon jó üzletnek hangzik, nem értem, miért nem lehet még kapni a boltokban, tuti lenne rá kereslet!

Objektum doboz

Apró dolgok

Ha nem akartok szégyenteljes arckifejezéssel hazakullogni, akkor ezeket jobb, ha berakjátok a csomagba: arclemosó, hidratálókrém, dezodor, hajgumi, hajcsat és fogkefe. Ha pedig tutira akartok menni, akkor pluszba jöhetnek még a következők: alapvető sminkcuccok, vatta, parfüm és pénz taxira. 

Objektum doboz

Ruha

Két dolog van, amit mindenképpen rakjatok el, az egyik egy balerina, vagy ha befér, akkor másmilyen váltócipő, és egy póló vagy pulóver, ami passzol az előző napi szereléshez!

Objektum doboz

A méret a lényeg

Kell a hely a fentebb felsorolt dolgoknak, és ha be akartok férni egy normál méretű táskába, akkor bizony mást kell otthon hagynotok. Mindent, ami nem fontos, pakoljatok ki! Ha pedig úgy érzitek, tényleg semmitől sem tudok megválni, akkor próbáljátok kisebbre cserélni. Például a pénztárcát. Egy estére úgyis mindegy…

Objektum doboz

Hazafele pedig lehet, úgy érzitek majd, mindenki pontosan tudja, mit is csináltatok, de higgyétek el, ha ezeket betartjátok, fogalmuk sem lesz semmiről. Csak magabiztos nőket fognak látni egy nagy mosollyal az arcukon! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek