Egyéb kategória

3 főbűn, ami miatt még mindig szinglik vagytok

Megoszlik a vélemény arról, hogy a szingli miért szingli, jól érzi-e magát egyedül, vagy nem, vagy csak azért mondja, mert becsapja magát, de valójában kutyául szenved. Részemről mindenkinek a maga dolga eldönteni, hogy érzi magát ebben az időszakban, másnak meg nincs köze hozzá.

vous - 2017.01.07.
3 főbűn, ami miatt még mindig szinglik vagytok

YourTango szerzője szerencsére nem ezt a kérdéskört firtatja, hanem csupán arról a kategóriáról beszél, akik nem akarnak már szinglik lenni, de mégis azok, mert valahol valami hibádzik. Hiába társkeresőznek, hiába randiznakk folyton, valamiért mégsem jön össze egy normális hapsi. Miért? Szerinte ezt a három főbűnt követik el a kóros szinglik:

Nem reagáltok időben

Ha egy srác ír nektek és randira hív, akkor reagáljatok rögtön. Meglepő, de az érintettek legerősebb kifogása ez ellen az, hogy nem akarnak könnyen megszerezhetőnek tűni. Ez azért vicces, mert egy pasi elérhető nőre vágyik, nem olyanra, aki után folyton kajtatni kell. Esetleg nem tudjátok, hogyan kezdjetek neki? Segítek, ezek a legjobb nyitómondatok cseten, ezeket a témákat pedig semmiképpen ne hozzátok fel még az első randin se!

Forrás:
iStock.com

Krónikusan nem vagytok elérhetőek

Ha végre reagáltok, akkor a randit ne halasztgassátok, rakosgassátok át újabb időpontra. Oké, hogy elfoglaltak vagytok, de egy pasi olyan nőre vágyik, aki vele tölti el a legtöbb idejét, akinél helye van az életében, és sok közös programuk van. Azért lássuk be, ti sem lennétek együtt olyan pasival, aki szinte sosem ér rá, csak három hét múlva.

Nem vagytok csapatjátékosok

Az rendben van, hogy jeleztek itt-ott, hogy nem felel meg a program, de ha állandó jelleggel ti diktálnátok az iramot, az nagyon nincs rendben. Eleve a párkapcsolat is a kompromisszumokról, egymás elfogadásáról szól, ami a csapatjáték alapja. Ha ez nincs meg bennetek, az komoly nehézséget fog okozni a párkeresésben. Apropó, szuper költséghatékony randitippeket találhattok itt!

Ajánlott cikkek