Egyéb kategória

Hogy mi!? Ennyibe került Carrie Bradshaw híres tütüje

Talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy Carrie Bradshaw tütüje, amit a Szex és New York főcímében viselt, a világ egyik leghíresebb szoknyája. De gondoltátok volna, hogy egy turkálóból választották ki?

vous - 2017.01.11.
Hogy mi!? Ennyibe került Carrie Bradshaw híres tütüje

Szex és New Yorkban mindig káprázatos, márkás ruhákat láthattunk, amikről a legtöbben csak álmodozhatunk. Ennek ellenére a sorozat egyik leghíresebb darabja, a főcímben megjelenő tüllszoknya mindössze 5 dollárba, vagyis 1500 forintba került.

carrie bradshaw tütü

5 ikonikus nő, 5 tökéletes szett – és a történet, ami mögöttük rejtőzik

A sorozat legikonikusabb darabja, az intróban látható rózsaszín tüllszoknya mindössze pár dollárba került, amit egy használtruhaüzletből vásároltak. Patricia Field jelmeztervező ruhája Sarah Jessica Parkernek azonnal megtetszett, de sokáig kellett győzködniük a sorozat producerét, Darren Start, hogy belemenjen abba, hogy Carrie tütüben illegjen a sorozat főcímében. Végül – nagy örömünkre – csak sikerült nekik. A többi ikonikus szett történetéről ide kattintva olvashattok!

Field egyébként olyannyira imádta a rózsaszín tütüt, hogy megtervezte és létrehozta annak másolatát, amelyet saját New York-i boltjának honlapján akár ti is beszerezhettek. Igaz, az ára már kicsit magasabb, mint anno, ugyanis 140 dollárért, körülbelül 40 ezer forintért juthattok hozzá.

De nemcsak a szoknya, hanem Carrie fekete eljegyzési gyűrűje (10 ezer dollár) és a Carrie-nyaklánc (140 dollár) is megvásárolható a weboldalon. 

Objektum doboz

Apropó, azt tudtátok, hogy nyáron forgatják a Szex és New York harmadik részét?

Ajánlott cikkek