Egyéb kategória

Ezek történhetnek a testetekkel, mikor abbahagyjátok a fogamzásgátlót

Rengeteg oka lehet annak, ha úgy döntötök, hogy abbahagyjátok a fogamzásgátló tabletta szedését. Most nem is ez a lényeg, ez a ti döntésetek. Viszont utána számolni kell pár dologgal, amiknek elég nagy az esélye, hogy előfordulnak majd nálatok.

vous - 2017.01.12.
Ezek történhetnek a testetekkel, mikor abbahagyjátok a fogamzásgátlót

Lehet, hogy már a babát tervezitek és azért álltok le, lehet, hogy más oka van, hogy felhagytok a fogamzásgátló szedésével. Miközben használtátok, ti is biztosan átéltétek ezeket a pillanatokat, illetve hallottunk már rémsztorikat is róla. De most ne is ezzel foglalkozzunk, hanem azokkal a dolgokkal, amik a szedés befejezése utána előfordulhatnak. 

A PureWow oldala egy nőgyógyászt kérdezett meg arról, mikre számíthatunk, ha leállunk a bogyóval.

Forrás:
afpforum.com

Kell egy kis idő, mire a menzeszetek visszaáll normálisra

Elég csak belegondolni, milyen volt az életetek a fogamzásgátló szedése előtt. Valószínűleg nem volt óraműpontos a menzeszetek, ezért mindig volt nálatok egy tartalék tampon vészhelyzet esetére. Érdemes újra felkészülni a piros riadóra.

A pattanások azonnal megjelennek

Míg a pirosbetűs napoknak kell egy kis idő, hogy újra visszarázódjanak a szokásos mederbe, addig a pattanásoknak nem. Akik előtte is küzdöttek ezzel a szépséghibával, azok számítsanak rá, hogy ismét meggyűlik a bajuk velük. De egy jó kozmetikus segíthet leküzdeni a problémát.

A súlyotok ugyanannyi marad

Ha nem híztatok a tablettáktól, akkor nem is fogtok, ha elhagyjátok őket. Bár a pirula minden nőnél más testsúlyváltozást eredményez, de attól még, hogy leálltok, nem fognak változni a kilók.

Néhány PMS-tünet is visszatérhet

Viszlát, görcsmentes élet! Sajnos, ha felhagytok a szedéssel az extra tampon mellé készítsetek be görcsoldót is, hiszen visszatérhetnek a görcsölések. De valószínűleg sokkal enyhébben, mint amilyenekkel korábban küzdöttetek.

A nemi vágy növekedése

A párotok biztosan örülni fog ennek, hiszen nagy esély van rá, hogy a tabletta elhagyásával a libidótok is változni fog. És hála istennek nem negatív irányba.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.