Egyéb kategória

Top 3 legkülönlegesebb konditerem Budapesten

A sportolásra néha elég nehéz rávenni magunkat. Én például gyakran elhatározom, hogy majd „holnaptól” életmódot váltok, egészségesen táplálkozom és rendszeresen sportolok. Na, ez általában már másnap, a reggelinél elakad, amikor nincs időm enni és inkább csak beugrok egy péksütiért. Nektek is ismerős a helyzet? 

vous - 2017.01.13.
Top 3 legkülönlegesebb konditerem Budapesten

De számtalanszor megfogadtam már azt is, hogy rendszeresen eljárok futni. Ebből általában az lesz, hogy egyszer elmegyek, és rájövök arra, hogy a futás nem nekem való, egyszerűen nem csinálom szívesen. Ha ti is szeretnétek mozogni, de egyszerűen nincs meg a motiváció, akkor a következő három konditerembe érdemes elmennetek! Ezek ugyanis Budapest legkülönlegesebb edzőtermei, ami az edzésen túl valami pluszt is ad az embereknek. Ha nyárra el akarjátok érni az álomalakotokat, akkor ezeken a helyeken szuper alapot biztosítanak hozzá!

1. JOHN REED Fitness Music Club

Ha szeretitek a zenét, a bulizást és a luxuskörnyezetet, akkor a JOHN REED Fitness Music Club a ti helyetek! Itt edzés közben egyszerre érezhetitek magatokat egy egzotikus szigeten, egy luxusapartmanban és a legfelkapottabb hazai és európai DJ-k élő fellépésén. A konditerem célja ugyanis nemcsak az, hogy megmozgassa az izmokat, hanem az is, hogy fejlessze a szépérzéket a különleges designnal – például kristálycsillárok, kortárs fesmények, diszkógömb –, valamint az is, hogy az edzés valóban bulizás legyen, ezért hetente többször élő zenére sportolhattok. 

Objektum doboz

2. World Class Marriott 

A World Class Marriott edzőtermeiben a sportolás egyszerre kikapcsolódás is. Egyrészt a hely ablakai a Dunára és a budai várra néznek, álomszép panorámában gyönyörködhettek spinning vagy jógázás közben. Másrészt pedig az edzés mellett a kényeztetés is fontos szerepet játszik, ugyanis a konditeremben található jakuzzi, gőzkabin és finn szauna is. Ha egy kis wellnessre vágytok hétköznap délután, ezt imádni fogjátok!

Objektum doboz

3. Green Fitness és Beauty 

Ha egy igazi csajos kikapcsolódásra vágytok, akkor a Green Fitness és Beauty a ti helytek! Az edzőteremben ugyanis nemcsak edzésre van lehetőség, hanem arra is, hogy megszépüljetek. Egy izzasztó aerobikóra után például beülhettek egy manikűrre vagy pedikűrre, sőt, a fodrász és kozmetikus is szeretettel vár titeket. Ha pedig még tovább kényeztetnétek magatokat, akkor irány a szaunavilág, vagy feküdjetek be egy masszázsra!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek