Ti elmennétek pizsamában dolgozni? Én megtettem!

Ti elmennétek pizsamában dolgozni? Én megtettem!

Szerkesztőségünk imádja a kihívásokat: volt már, aki a kávéról mondott le egy hétig, de olyan is akadt, aki a sminkcuccait tette félre egy darabig. 7alvó napunkon egyértelmű volt, hogy végre egy pizsamás kihívás veszi kezdetét, de nem úgy, ahogy gondolnátok. A feladat nem merült ki az alvásban, főszerkesztőnk, Eszter kérésére „játszottam” egyet a hétköznapi és az alvós ruháimmal. Nézzétek meg a végeredményt! 

Mint tudjuk, a trendek körforgása állandó, egyesek szerint a divat már semmi újat nem tud mutatni. Ami egyszer felkapott volt, 10-20 év múlva tuti visszatér, ráadásul minden szakember a múltból meríti ihleteit. Hisz honnan máshonnan is tehetné? De egyet leszögezhetünk: ha egy ruhadarab, trend újra hódító útra indul, az nem ugyanúgy tér vissza, mint azt elődjei tették. És ez adja a divat igazi igazalmát, érdekességét. Na meg az is, hogy ma már az egyetlen fontos szabály, hogy nincs szabály – szerintem.

Bátran vásárolhatunk gyerekosztályon, férfiosztályon, ha úgy tartja kedvünk. Vagy épp magas sarkúhoz melegítőnaciba bújhatunk, mert az úgy trendi, és kész. Hol van már az, hogy a ruhadarabokat csak az elsődleges funkcióik szerint használjuk? Sehol! A legújabb cikkem kedvéért ezen a gondolaton felbuzdulva arra gondoltunk, megmutatjuk, mennyire játékos tud lenni egy ruhatár minden darabja. Mennyire egyszerűen becsempészhetünk egy pizsamafelsőt egy hétköznapi szettbe, anélkül hogy ujjal mutogatnának ránk.

S hogy ez azt jelenti, hogy ma már minden pizsama utcai ruhának tűnik, vagy minden utcai ruha beillik egy pizsamának, azt döntsétek el ti!

#trendi

A legkényelmesebb és „legmaibb” szett talán a burgundi színű pizsamafelsőmnek köszönhetően készült el. A színek, habár nem a greenery jegyében lettek összeállítva, igazi őszies feelinget keltenek. A szőrös kabátokkal, mellényekkel már jó ideje összebarátkoztam, de sosem gondoltam volna, hogy egy oversized alvós pólóval ilyen jól mutatnának. Pedig de!

Forrás:
Kerepeczki Anna

#vagány 

Egy ideje tömve vannak a boltok crop topokkal, ráadásul ezek a felsők már nemcsak a fesztiválviseletek, de a pizsamák világába is beférkőztek. Nemrég szereztem be egy igazi nyári pizsit, amit a vagányságának és a színeinek köszönhetően könnyű volt összepárosítani egy sárga blézerrel. Jelentem: egy koncertre vagy lazább buliba simán felvehető! 

Forrás:
Molnár Anikó

#laza

Habár az ember azt hinné, egy kockás felsővel a legkönnyebb a „játék”, mégis ez okozta a legnagyobb fejtörést. A hosszított, kockás ingruhában nem sikerült jól éreznem magamat. Pont amiatt éreztem magamat kellemetlenül, ami miatt alváshoz tökéletes ez a felső: túl laza, túl bő volt. Úgy éreztem benne magamat, mintha otthon lennék – nem a jó értelemben. Ettől függetlenül az irodában senkinek nem tűnt fel, hogy ez egy pizsamafelső, sőt volt, aki meg is jegyezte: milyen jó az ingem!

Forrás:
Molnár Anikó

#szexi

A lányok kedvence egyértelműen ez az összeállítás lett. Míg Emcsi eszméletlenül szexinek nevezte, addig fotósunk, Anna csak „rocker”-szettként emlegette. A fekete selyemfelső tehát óriási sikert aratott, amit valószínűleg egy pénteki buliba simán felvehet az ember lánya, ha nem annyira szégyellős, mint én! 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Norie blog pizsama

NORIE-blog – Szép álmokat hozó pizsamák, amelyeket imádni fogtok

„Imádok aludni! Évek óta ez a Facebook-oldalam borítóképén is a szöveg: az alvás a hobbim. Tényleg így van, főleg mostanában, amikor elég nagy a hajtás. Most minden alvás egy igazi kincs, így szeretek arra kellően felkészülni.”

Takács Nóra szuper pizsamákat mutatott nektek korábban. Lemaradtatok? Nézzétek meg ITT