Egyéb kategória

Az is Lady Gagáról ír, ez is a Super Bowlról beszél – na jól van, mi akkor beszéljünk Tom Bradyről!

Ha reggel végigpörgettétek a hírfolyamot tutira, csak Lady Gaga, a Super Bowl és Tom Brady jött veletek szembe. Bizony, hiszen vasárnap lezajlott az 51. Super Bowl, ami tulajdonképpen történelmi mérkőzés volt.

vous - 2017.02.06.
Az is Lady Gagáról ír, ez is a Super Bowlról beszél – na jól van, mi akkor beszéljünk Tom Bradyről!

Kis hazánkban nincs akkora hagyománya az amerikai focinak, mi, lányok pedig leginkább a félidőben fellépő híres zenészekről és énekesekről tudjuk beazonosítani ezt a sportot. (Megérteni még véletlenül sem akarjuk, nem is tudnánk a játékot, annyi van meg, hogy egy mérőedényszerű füvön szaladgálnak Hannibal Lecterek.) 

Változtatssunk ezen!

Az 51. Super Bowlon, a New England Patriots és az Atlanta Falcons csapta mérkőzött meg egymással. Előbbi csapatot azért is érdemes megjegyeznetek, mert Tom Brady már 6 Super Bowlt játsztott végig a Patriotsban, ebből 5-öt meg is nyert.

Objektum doboz

Igen, a vasárnapi NFL-döntőn Brady csapatának hihetetlen győzelme tartja lázban a sportrajongókat, minket meg inkább a jóképű quarterback.

Már csak azért is, mert miatta (is) fogják nagyon sokáig emlegetni a 2017-es Super Bowlt. Az irányító – csajnyelvre lefordítva –  tulajdonképpen 2 perccel a meccs vége előtt egyetlen dobással fordította meg az állást. Na jó, igazából a győzelemhez kellett még a többi szuper játékos is, de az mindent elárul, hogy Tom Bradyt választották meg MVP-nek, vagyis a döntő legjobb és legeredményesebb játékosának (immár negyedszer). 

Objektum doboz

De ki is ő valójában?

Annyit biztosan tudtok Tom Bradyről, hogy 2009 óta Gisele Bündchen férje (egy vakrandin találkoztak először), és két tündéri gyermekük is van. A 39 éves Brady a középiskolában még baseballjátékosnak készült, azonban az egyetemi évei alatt mégis az amerikai foci mellett döntött. Tulajdonképpen pályafutása kezdete óta a New England Patriots irányítója, és egyébként a második legfiatalabb NFL-játékos, aki Super Bowlt nyert. Jegyezzétek meg a nevét!

Így szurkol egy vérbeli focistafeleség!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek