Egyéb kategória

Amit a rajongók sem tudnak: ezért maradt el majdnem a Dirty Dancing forgatása

Ikonikus film, még ikonikusabb idézetekkel és zenével, mégis, nem sokon múlt, hogy a Dirty Dancinget elkaszálják. De miért?! Az író most elárulta a titkot, amit még a rajongók sem tudtak.

vous - 2017.02.07.
Amit a rajongók sem tudnak: ezért maradt el majdnem a Dirty Dancing forgatása

Már 30 éve, hogy a Dirty Dancing berobbant a filmek világába, és azóta igazi klasszikussá nőtte ki magát. Rengeteg izgalmas dolgot tanultunk meg belőle, sőt, a mai napig sokan táncolnak a zenéjére akár esküvőkön is. Ezért nehéz elhinni, hogy a filmet majdnem teljes egészében lefújták!

A történet írója, aki egyébként saját életéről írta a sztorit, Eleanor Bergstein árulta el a Bustle-nek, hogy senki sem akarta elkészíteni a filmet. Mindenki azt mondogatta, hogy ez az egész nagyon borzalmas, sőt, akkor is folyton ezt kapták kritikának, amikor már elkezdték a forgatást.

Objektum doboz

Végül egy videós cég vállalta be, hogy segítenek elkészíteni, épp ezért lepődtek meg annyira, hogy mekkora siker lett belőle. A közönség (férfiak, nők, gyerekek, MINDENKI) nagyon megszerette a sztorit és a karaktereket, és nekik köszönhetően ma már valódi klasszikus a történet.

Olyannyira, hogy talán már hallottátok ti is, hamarosan készül a remake. A Babyt alakító Jennifer Greynek is felajánlottak egy szerepet (nem Babyét), de ő inkább visszautasította. Viszont annyit elmondott, hogy csodálatos színészek lesznek a filmben.

Forrás:
Dirty Dancing
Ajánlott cikkek