Egyéb kategória

Kerek, ovális, csepp formájú? Az eljegyzési gyűrűtök beszédesebb, mint gondolnátok!

Lassan belépünk az esküvőszezonba, így ha idén tervezitek a lagzit, biztosan nagy már a sürgés-forgás. Most egy kicsit szusszanjatok, és lessétek meg, mit árul el rólatok az eljegyzési gyűrűtök formája!

vous - 2017.02.07.
Kerek, ovális, csepp formájú? Az eljegyzési gyűrűtök beszédesebb, mint gondolnátok!

Hamarosan esküvőtök lesz? Nos, akkor valószínű, már olvastátok a VOUS esküvőfelelős szerzője, Nina minden írását. Ami még ennél is valószínűbb viszont, hogy már megvan az eljegyzési gyűrűtök.

Ti választottátok? Meglepetést volt? Hogy megy ez? 

emcsi

Kaland a köbön: gyémántot csiszoltam!

Nem a gyémánt a legjobb barátnőm. Mégis vele karöltve csináltam meg életem első riportját nektek. Izgulás, eső, izgulás, jókedv, és még mindig eső. Ez jellemezte azt a napot, amikor útnak indultam, hogy csináljak valami olyat, amit eddig még soha. Gyémántgyűrűt próbáltam és gyémántot csiszoltam. Jelentem: összebarátkoztunk.

Vajon Emcsi mekkora kárt okozott? ITT kiderül!

Míg megírjátok nekünk, hoztam egy kis érdekességet: a gyűrűtök formája elárul rólatok ezt-azt. Csekkoljátok!

Párnácska

Egyszerű, kifinomult és igazán trendi lányok vagytok. 

Objektum doboz

Kerek

Kedvelitek a klasszikus stílust, hagyománytisztelők vagytok. Kifejezetten olyan nők keresik ezt a formát, akik imádják a csillogást.

Objektum doboz

Ovális

Ha ovális az eljegyzési gyűrűtök, akkor ti nem követitek a trendeket, ti magatok teremtitek azt. 

Objektum doboz

Szögletes

Ti igazán szikrázó egyéniségek vagytok, az „unalmas” jelző rátok semmilyen mértékben nem érvényes. A szögletes gyűrű a legjobb választás számotokra. 

Objektum doboz

hazi-limonade-tollak-es-vadviragok-igy-dekoraljatok-a-hippi-eskuvotoket-2017-ben4

Házi limonádé, tollak és vadvirágok – így dekoráljátok a hippi esküvőtöket 2017-ben!

Fényfüzérek, álomfogók, vadvirágok. Tollak, csipke és színes szalagok. Tűsarkú cipellő helyett mezítlábas menyasszony. Minden, ami természet. Talán így jellemezhetnénk röviden a hippi esküvőket, amik 2017-ben nagyon népszerűek lesznek. Most elhoztam nektek azokat a bohém dekorelemeket, amikkel igazán különlegessé és hangulatossá varázsolhatjátok őket.

A cikk ITT folytatódik.

Csepp 

A csepp vagy körte formájú eljegyzési gyűrűk leginkább a hosszú kezű lányokon mutatnak jól. Igazi lázadók vagytok, ugye?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek