Egyéb kategória

FELHÍVÁS! Keressük az ország legrégibb, még használatban lévő mobiltelefonját!

Manapság szinte már elvárás, hogy minden ember okostelefonnal a kezében élje az életét, aki pedig nem így teszi, arra furcsán nézünk. Hogyan lehet kibírni, hogy ne nézegessük a Facebookot a metrón? Hogyan lehet, hogy ne írjunk rá Messengeren a barátunkra a találka előtt, hogy merre jár? Ha belegondoltok, ezek nélkül tényleg furcsa lenne az életünk. 

vous - 2017.02.09.
FELHÍVÁS! Keressük az ország legrégibb, még használatban lévő mobiltelefonját!

Sajnos az okostelefon státuszszimbólum lett, főleg egy bizonyos márka. De mi van azokkal, akiknek ez nem számít? Higgyétek el, sok ilyen ember van. 

Ők csinálják jól?

A Metro magazinban megjelent egy cikk, miszerint Nagy-Britannia legrégibb használatban lévő mobiltelefonja egy 17 éves Nokia 3310-es készülék, ami tulajdonosa szerint túlélte Irakot és egy menetet a mosógépben. A 49 éves Dave Mitchell még a '90-es évek végén vásárolta a mobiltelefonját, amit azóta is használ. Viccesen megjegyzi, hogy tutira kryptonitból készült. 

Forrás:
pixabay.com

Dave telefonja nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, mégis azt mondja, ezt élvezi a legjobban. Ne gondoljátok, hogy a középkorú férfi nem internetezik, leginkább azt szereti a netmentes telóban, hogy mikor hazaér, bekapcsolhatja a számítógépet és ott élheti az online életét. 

Úgy gondolom, a telefon arra való, hogy hívásokat és SMS-eket fogadjak. Ezt bőven kiszolgálja ez a régi darab is!

– vallja Dave, aki azt is elárulta, hogy pár évvel ezelőtt kapott egy okostelefont a fiától, de azóta sem használja. Azt mondja, neki bőven elég, ha a telefonján van számológép és a kedvenc játéka, a legendás Snake.  

Biztosra veszem, hogy nem az angliai férfi az egyetlen, aki hasonlóan vélekedik a modern technológiáról, ezért most hozzátok fordulunk, VOUS-olvasók! 

Keressük az ország legrégibb, még használatban lévő mobiltelefonját!

A szüleitek, nagyszüleitek még retró mobilt használnak? A szomszéd néninél láttatok régi készüléket? Esetleg ti magatok sem használtok okostelefont? Ha tudtok olyan személyről, aki nem él az okostelefonok adta lehetőségekkel, írjátok meg nekünk, küldjetek képet! Várjuk a fotókat a Facebook-oldalunkon, ezen cikk alatt kommentben, vagy írjatok az info@vous.hu e-mail címre! 

Hamarosan kiderül, melyik az ország legrégibb mobiltelefonja!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.