Egyéb kategória

Egy Tinder-turista vallomásai: ki ő, és mit csinál pontosan?

Hogy kinek mennyire jön be a Tinder, az nagyon változó. Hallottam már olyanról, aki itt ismerte meg a férjét, és olyanról is, aki már vagy 30 randin túl van, és még semmi komoly nem jött össze. De ti találkoztatok már a „Tinder-turista” fogalmával?

vous - 2017.02.11.
Egy Tinder-turista vallomásai: ki ő, és mit csinál pontosan?

Még az is lehet, hogy már beszéltetek Tinder-turistával, csak nem tudtátok, hogy ennek az egésznek neve is van. Ő az a személy, aki az appon ismerkedik, ha egy új országba vagy városba érkezik. Jó társaságot keres magának, idegenvezetőt, persze egy kis extrával, majd a végén felszáll a repülőre, és ezzel együtt kirepül a ti életetekből is. A Mashable oldalon most elmesélték néhányan, milyen is ez a valóságban, mik a buktatók, és milyen előnyei lehetnek.

telefon-mobil

„Sok lány hiszi, hogy rejtélyes lesz tőle, de ez inkább ijesztő” – elárulták a pasik, miért húznak balra valakit a Tinderen

Egy kutatás szerint az amerikaiak 38%-a használt már valamilyen társkereső oldalt. 2012-ben berobbant a köztudatba a Tinder, ami gyökeresen megváltoztatott mindent: mindössze pár másodperc alatt, az első benyomás alapján kell döntenie a felhasználóknak egymásról. Ha viszont ilyen hamar dőlnek el a dolgok, talán érdemes beszélni róla, hogy mi alapján húznak valakit jobbra vagy épp balra a pasik…

A cikket ITT olvashatjátok tovább.

Andrea grafikusként dolgozik, és szerinte egyáltalán nincs ezzel baj. Ő már ismerkedett össze Tinder-turistával, és akadt köztük olyan is, akivel aztán jó barátok maradtak.

„Találkoztam már olyanokkal, akik csak pár napra vagy egy hétre maradtak a városban. Néhányukkal nagyon jó barátok lettünk, és náluk lakhattam, amikor én kirándultam az ő városukban.”

De ahogy azt már megtanulhattuk, mindenhol vannak buktatók. Őt is gyakran emlékeztették a srácok arra, hogy valójában ezek a randik csak a vakáció részei, és emiatt Andrea sem több ennél. Egy szempillantás alatt eltűntek, amikor a nyaralásnak vége szakadt – méghozzá örökre. A lány szerint bizonyos szabályokat épp ezért kell betartani. Például hogy már a legelején beszéljétek meg, hogy utána még tartjátok-e a kapcsolatot, és hogy pontosan mi is ez. Ha ezt tisztázzátok, nem lehet túl nagy gond.

Forrás:
pexels.com

Hannah Witton szex- és párkapcsolati szakértőként dolgozik, és egyetért Andreával abban, hogy a Tinder-turizmus klassz dolog lehet. „Jó megoldás arra, hogy megismerjétek az új várost, és találkozzatok néhány ott élővel.” Sőt, valójában még beszélgetést is kezdeményezhettek azzal, ha kiírjátok a profilotokhoz, hogy például „magyar lány Londonban”. Ezzel rögtön a másik tudtára adhatjátok, hogy ti most csak vakációztok, és senki részéről nem lesz félreértés.

Amire viszont nagyon oda kell figyelnetek, hogy tudjátok, mégis mit kerestek. Ha azért böngészitek a Tindert, hogy megtaláljátok a szerelmet, egy Tinder-turista messze nem nektek való. Könnyen bele lehet bonyolódni egy ilyen helyzetbe. Ha viszont nem ragaszkodtok ehhez, hanem akár új barátságokat kötnétek, ez szuper lehetőség az ismerkedésre.

takács nóra repülés telefon táska

10 dolog, amit NE csináljatok a Tinderen

A társkereső applikációkkal kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények. Van, aki még sosem próbálta, mások pedig alig tudnak leszakadni róla, főleg a Tinderről. Most összeszedtem nektek, melyek azok a dolgok, amiket jobb, ha idén kihagytok a Tinder-profilotokból.

A listát IDE kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek