szerelem-kapcsolat-randi-talalkozo

Erre az új társkeresőre aztán tényleg nem volt szükségünk

Közeledik a Valentin-nap, amikor egyszerűen minden szingli embernek muszáj nyomorultul éreznie magát, amiért nincs kivel eltöltenie azt a napot, ami egyébként pont ugyanolyan, mint a többi. Erre a jelenségre unt rá Shed Simove, aki a Tinder után létrehozta saját társkereső appját egy hatalmas csavarral.

Van egy rossz hírünk minden VOUS-olvasó férfinak: az az igazság, hogy a nők nagyrésze tényleg csak akkor húz valakit jobbra Tinderen, ha az illető valóban szimpatikus – tehát nem túl sokszor. Ehhez képest mit csinálnak a pasik? Szinte minden szembejövő lányt behúznak jobbra, hátha majd match lesz valamelyikkel.

Szóval tök más igényekkel kezd társkeresésbe mindkét nem, ami egyszerre idegesítő, ráadásul egy csomó félreértéshez is vezet. 

De mi lenne, ha a nők csak egy férfit választhatnának maguk mellé társnak? Nem, ez nem valami disztopikus könyv ismertetője, hanem maga a kőkemény valóság: Shed Simove humorista ráunt arra, hogy folyamatosan visszautasítják a csajok és évek óta egyedül tölti a Valentin-napot, ezért létrehozta a saját társkeresőjét, a Shindert (Shed + Tinder = Shinder, értitek...). És hogy ebben mi a csavar? Konkrétan az, hogy a társkeresőre regisztráló nők

csakis vele matchelhetnek, azaz csak őt választhatják partnerként.

A társkereső azzal az enyhén nárcisztikus mottóval indult, hogy „nem a mennyiség, hanem a minőség számít”. Az ötlet pedig sokkal jobban bejött, mint gondolnátok: az appot rengetegen letöltötték és a férfi az indulás óta több mint száz matchet tudhat magáénak, arról viszont sajnos egyelőre nincs hír, hányból lett később randi is.

szerelem-kapcsolat-randi-talalkozo

A Tinder után itt az új randiapp azoknak, akik szerint egy tökéletes kapcsolat alapja a közös utálat

Ha valaki, akkor én vagyok az az ember, akit mindig minden idegesít, és még a legapróbb, legártatlanabb dolgon is fel tudom húzni magam. Szinte véget nem érő listám van azokról a dolgokról, sorozatokról, filmekről, programokról és híres emberekről, akiket nem bírok elviselni. Borzalmas vagyok? Lehet. De megnyugtató azért, hogy nem csak én: különben mégis miért jött volna létre a Hater randiapp? 

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Egyébként Simove-nak nem ez az első „vicces” húzása. Korábban már írt könyvet azzal a címmel, hogy Mire gondolnak a férfiak a szexen kívül (SPOILER: a könyv 200 üres oldalt tartalmaz), valamint az ő nevéhez fűzödik a Szürke ötven árnyalatának szó szerint vett értelmezése, ami szintén 200 üres, de egyre szürkülő oldalt tartalmaz.

Mondjuk én ezek után nem csodálkozom, hogy senki nem megy el vele randizni, de ha ti odavagytok a fárasztó faviccekért, szerintem ne is gondolkodjatok tovább, hanem töltsétek le az appot! Ha viszont ez sem hozta meg a kedveteket, itt egy remek videó is:

Objektum doboz