Egyéb kategória

Nem lesz több Coca-Cola a Cinema City mozikban

Hamarosan óriási változás érkezik a Cinema City mozikba: a pop-corn vagy nachos mellé ugyanis rövidesen nem tudtok Coca-Colát kérni!

vous - 2017.02.15.
Nem lesz több Coca-Cola a Cinema City mozikban

A moziban nem könnyű megállni, hogy pop-corn és nachos, no meg persze üdítő nélkül üljünk be filmet nézni. Lefogadom, hogy legtöbben ilyenkor a Coca-Colát szokták kérni, de már nem sokáig. A mozihálózat ugyanis a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy változnak a dolgok: beszállító partnert váltottak, így mostantól Coca-Cola helyett Pepsit kérhettek a büfében.

A csere most, az elkövetkező néhány hónapban zajlik le, így hamarosan már minden moziban leváltják ezt az üdítőt. Ezenkívül pedig egy másik változás is történik: sokan kérték már ugyanis a Cinema Citytől, hogy áruljanak szénsavmentes üdítőket is a menük mellé. A kérésnek most eleget tettek, így hamarosan zöld- és citromos teát is tudtok venni a büfében.

Objektum doboz

Na most, hogy ehhez mit szólnak az emberek, az elég megosztó. A fotó kommentjeit olvasva ugyanis néhányan örülnek a döntésnek, de a legtöbben kicsit kiakadtak a változás miatt, és nincsenek elragadtatva a Pepsitől. Persze ez már ízlések és pofonok, de mi kíváncsiak lettünk a véleményetekre.  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek