Egyéb kategória

SÁRGA-VILLA-MOS: a legötletesebb farsangi jelmez, amit valaha láttunk

A kisgyerekes anyukák jól tudják: itt a farsangi időszak az iskolában, ez pedig igen nagy kihívás elá állítja még a legkreatívabb szülőket is. 

vous - 2017.02.17.
SÁRGA-VILLA-MOS: a legötletesebb farsangi jelmez, amit valaha láttunk

Addig oké, hogy a gyerkőc kitalálja, hogy mi szeretne lenni, de azt megvalósítani nem mindig egyszerű. Úgy véljük, rábukkantunk az egyik legkreatívabb jelmezre, illetve anyukára!

szürreális farsangi smink

Hangos, harsogó bulismink a farsang királynőinek. Emellé már jelmez sem kell!

A farsang időszakában járunk, amikor elrugaszkodva a valóságtól jelmezekbe bújunk a bulikba, bálokba. Ölthetünk más személyiséget, lehetünk szuperhősnők, angyalarcú kisbárányok, de még boszorkányok is. Azért a jelmezt levéve önmagunknak lenni a legjobb érzés.

A cikk ITT folytatódik.

Szántó Tünde farsangi jelmezére, egészen pontosan a fia farsangi jelmez mellett nem mehettünk el szó nélkül!

SÁRGA-VILLA-MOS – értitek!?

Forrás:
Szántó Tünde

Miután a VOUS-lányokkal kellően rácsodálkoztunk a zseniálisan kreatív és nem mellesleg poénos ötletre, tudni akartam, honnan, miért, és hogyan. Szántó Tünde kétgyermekes édesanya, elmondása szerint nem is gondolta, hogy mennyire kreatív, egészen addig, amíg anya nem lett.

Nálunk presztízskérdés már a farsangi jelmez!

Az alapötletet az interneten találtam, és elég sokáig készítettem két gyerkőc mellett… A villajelmezt varrógéppel és kézzel készítettem, nagyjából két hétbe telt. Aztán még további egy hét, mire a villafokok merevítését kiagyaltam, és további egy hét a többi kiegészítő”

– mondja, Tünde, akinek nem a sárga-villa-mos az első jelmeze. Volt olyan alkotása, ami a városi farsangon 2. helyezést ért el.

Forrás:
Szántó Tünde/VOUS

„A jelmezek mellett sok egyéb mást is alkottam már. A varrással pár éve foglalkozom, teljesen autodidakta módon fejlesztem magam, a varrógép alapvető használatát még édesanyámtól tanultam, tőle kaptam egy régi Neumann gépet, amit a mai napig nyüstölök.

Van egy szívbeteg gyermekem, nem nagyon tudok munkahelyre dolgozni járni, ezért folyamatosan azon gondolkodom, milyen otthoni munkával kereshetnék pénzt. Folyamatosan fejlesztem magam, hogy a hobbim legyen a munkám.

Itt a szerkesztőségben úgy gondoljuk, hogy a sárga-villa-mos az egyik legjobb farsangi jelmez, amit valaha is láttunk. Tévedünk? Bizonyítsátok be! Küldjétek el nekünk a gyerkőc idei jelmezét az info@vous.hu címre vagy a Facebookon a poszt alatt, kommentben! 

Ajánlott cikkek