régi sorozatok

Ősrégi tévésorozatok, amik régen meghatározták a hétvégéinket

Ugye emlékeztek még, amikor hétvégente nem a hírfolyamot görgettük, és nem is dolgoztunk még, hanem ültünk a poszterekkel teli szobánkban és kapcsolgattuk a tévét. Megvan, miket néztünk akkoriban? 

Második csók

Bár volt „első” is, talán a „másodikra” jobban emlékszünk. A francia televíziósorozat kétségkívül a legfontosabb program volt szombat délelőtt. Jerome és Justine románca csak a kezdet volt, hiszen ha még emlékeztek, később kialakultak nem várt szerelmek is. Pl. Justine és Anthony.

Objektum doboz

Tru Calling (Az őrangyal)

A gyönyörű Tru Davies egy hullaházban dolgozott, ahol esetenként a halottak segítségét kérték tőle, majd újrakezdődött a nap, és Tru megpróbálta megakadályozni a halálesetet. Sajnos a sztori külföldön megbukott és egyik napról a másikra levették a műsorról. (Nem mellesleg a ma már szuperviccesként megismert Zach Galifianakis egyik első filmje volt.)

Objektum doboz

Fort Boyard – Az erőd

A legjobb! Az 1998-as, eredetileg francia televíziós játékot a magyar kiadásban Demcsák Zsuzsa és Vízy András vezette. A csapatoknak kulcsokat, majd végül minnél több aranyat kellett összegyűjtenie. Izgi volt!

Objektum doboz

S Club 7

Rachel, Tina, Paul, Jon, Jo, Hannah és Bradley alkotta az 1999-ben megalakult S Club 7-t. A srácokkal készült sorozat pedig örök emlék marad, nem csak a tuti zenék miatt. Nektek ki volt a kedvencetek?

Objektum doboz

Az elveszett ereklyék fosztogatói 

1999-ben épp régésznek készültem, emiatt a sorozat miatt. Ki ne akart volna olyan gyönyörű lenni, mint Syney Fox professzor? 

Objektum doboz

Kihagytam valamit? Írjátok meg!