Egyéb kategória

Már egy farmerban és egy fehér pólóban is divatosak lehettek – ezek kellenek hozzá

Az idei tavaszi ruhatrendeket látva aligha lesz szükségünk kiegészítőkre: egy-egy fodros, színes vagy különleges szabású darabbal könnyen nyert ügyünk van. De ugyan már! Nőkből vagyunk, ki ne akarna egy újabb táskát, napszemüveget vagy nyakláncot az új szezon örömére? Mutatom, mik közül válogathattok! 

vous - 2017.03.11.
Már egy farmerban és egy fehér pólóban is divatosak lehettek – ezek kellenek hozzá

Más tavaszi trendekről is szívesen olvasnátok? 

Ezeket olvastátok már?

Ha nem tudjátok, mire számíthattok a boltok idei kínálatát illetően, ideje update-elnetek magatokat! Van néhány cikk, amit érdemes elolvasnotok:

Ékszerek

A jó idő közeledtével a boltokban is beköszönt a tavasz, az ékszerespolcok is kivirágoznak – szó szerint. Idén is újra megjelentek a színesebbnél színesebb, virágos statement láncok, amik önmagukban is meghatározó stíluselemei egy szettnek. A legszebb, hogy ma már szinte bármihez párosíthatjuk ezeket: legyen szó fehér pólóról, férfiatlétáról vagy farmeringről. A kérdés, hogy milyen összhatást szeretnétek elérni a hangsúlyos darabbal. A statement láncok mellett természetesen továbbra sem mondunk még búcsút a chokereknek. Jó hír a  chokerfanoknak: a kezdeti egyszerűség után most már különféle anyagból és színekből készült nyakpántokból válogathatnak.  

Van, aki a nyakékek helyett egy jó fülbevalóra esküszik, idén pedig e téren is bőséges a kínálat: az egyszerűbb geometrikus formáktól kezdve a díszesebb, rojtos darabokon át egészen az aszimmetrikus, eltérő párokból álló fülbevalók közül is válogathattok. Ugye tudjátok, hogy ehhez már csak egy long bob hiányzik?

1. Mango, 2. H&M, 3. Zara, 4. Zara, 5. Mango

1. Mango, 2. H&M, 3. Zara, 4. Zara, 5. Mango
Forrás:
VOUS
fülbevaló divat

Nagy tévedés, hogy mindenkinek minden jól áll – válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz!

Hiába, míg a boyfriend nadrágok, chokerek és flatformcipők jönnek-mennek, addig vannak, amik stabilan kitartanak mellettünk. Ilyenek a fülbevalók is. Habár egy-egy fazon erejéig követik a divatot, szerencsére mindig megtalálható néhány kedvenc: a jól bevált karika, a hosszúkás-lógós fazonok vagy épp az aprócska darabok. Ha pedig a kedvencünk megvan, már csak meg kell győződnünk arról, biztosan hozzánk illik-e. Egy korábbi cikkünkből ITT kiderül, hogyan válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz illően.

Táskák

A táskák terén két, merőben eltérő fazon hódít: az aprócska termetű, keresztpántos táska és a hátizsák. Nehéz lenne kettejük közül választani, mindegyiknek megvan a maga szépsége. A cross body táskával elegánsabb, nőies összhatást érhettek el, ráadásul nem kell tartani a „minél nagyobb a táskám, annál nagyobb a káosz” című műsortól. Tudjátok, amikor pont azt nem találjátok, amit kéne. 

Ezzel szemben a hátizsák az igazi sportos, laza szetteket koronázhatja meg. A hátunkra csapva kényelmesen járhatjuk a várost, nyúzhatjuk, túrázhatunk, fesztiválozhatunk, bevásárolhatunk – mindezt úgy, hogy nem szakad le a fél vállunk. A kezdeti egyszerűbb gymbagek után idén már stílusos, kidolgozott, különleges fazonok közül szemezgethettek. 

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Mangom 4. Zara, 5. Zara

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Mango 4. Zara, 5. Zara
Forrás:
VOUS

Napszemüvegek

Klasszikus, pilóta, bogár, John-Lennon-féle kerek, Palvin Barbi által divatba hozott átlátszó – csak néhány azok közül a napszemüvegfazonok közül, amelyek idén tuti ott várnak majd a kirakatokban. A kérdés csak, hogy mi illik az arcotokhoz? Nem mindegy ugyanis, hogy mit visel egy ovális vagy egy szögletes arcú lány. De nem csak a stílusok és a fazonok közül válogathatunk, ha divatosak szeretnénk lenni. Idén a színes lencsékkel hódíthatunk igazán! 

1. H&M, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Mango, 5. Zara

1. H&M, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Mango, 5. Zara
Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek