Egyéb kategória

Carrie Bradshaw igazi arca – érdekességek Sarah Jessica Parkerről, amit lehet, még nem tudtatok!

Azt tudjuk, hogy senki más nem játszotta volna el Carrie Bradshaw-t úgy, mint ő. Azt is tudjuk, hogy stílusérzéke páratlan, vörös szőnyeges megjelenései egytől egyig lenyűgözőek. De mit tudunk még Sarah Jessica Parkerről? Íme néhány érdekesség az 52 éves színésznőről. 

vous - 2017.03.25.
Carrie Bradshaw igazi arca – érdekességek Sarah Jessica Parkerről, amit lehet, még nem tudtatok!

A következő vallomás hallatán a legtöbb szingli és divatrajongó megkövezne: nem rajongok a Szex és New Yorkért. Néztem, nyomon követtem, de nem lett az all-time-fav műsorom, Sarah Jessica Parker viszont belopta magát a szívembe, örökre. Nincs ugyanis még egy olyan hosszúkás, egyesek szerint „lóarccal” rendelkező színésznő, aki így ragyogna a vörös szőnyegen annak ellenére, hogy mondjuk ki: valóban nem szépségkirálynői adottságokkal rendelkezik. Hogy miért hangsúlyozom ki, hogy hosszúkás arc?

Azért, mert a magazinok címlapjain és hasábjain visszatérő téma a színésznő arcformája és magassága. De ti tudtok mást is róla? Mondjuk ezeket!

A leárazott karácsonyfa

Sarah Jessica negyedikként érkezett a Parker családba, ahol összesen nyolcan voltak testvérek. A család nagy szegénységben nőtt fel Ohióban, a színésznő így mesélt a közös karácsonyokról:

Nyolcan voltunk, szóval amint valamelyikőnk elég idős volt ahhoz, hogy tudja, a Télapó nem létezik, máris ajándékcsomagoláson kapta magát. Mindig szenteste tudtuk csak megvenni a fenyőfát, ekkor volt ugyanis a legolcsóbb. 

Csak semmi meztelenkedés!

Szex és New Yorkban már csak címéből kifolyólag is nehéz elkerülni a meztelenkedést, Parkernek azonban sikerült. Feltűnt, hogy a négy fő szereplőből ő volt mindvégig az egyetlen, aki semmilyen meztelen jelenetet nem vállalt? A szerződése ugyanis szigorúan kikötötte: csak semmi meztelenkedés!

Forrás:
Facebook / Sex and the City, delawerereason.com, Harper's Bazaar / Leo Sorel, Instagram / Sarah Jessica Parker

A fekete menyasszonyi ruha

1997 májusában SJP úgy döntött, egy fekete menyasszonyi ruhában köti össze életét vőlegényével, Matthew Broderickkel. A színészpár akkoriban úgy látta, ezzel elkerülheti a nyilvánosság érdeklődését. Valljuk be, ez nem volt a legjobb terv, amit azóta ő is belátott.

„Nagyon bánom, hogy a fekete mellett döntöttem. Zavarban voltam attól a gondolattól, hogy fehérben menjek hozzá Matthew-hoz, és mindketten szerettük volna elkerülni azt, hogy ránk figyeljenek. Utólag ez eléggé nevetséges, egy esküvőn ugyanis ki másra figyelnének az emberek, ha nem a párra?”

Cipőszerelem, nem csak a filmvásznon

Sarah Jessica Parker, hála a Szex és New Yorkban betöltött szerepének, az egész világgal megismertette Christian Louboutin és Manolo Blahnik nevét. Emellett pedig megtudhattuk, nemcsak Carrie, de Sarah is rajong a cipőkért. SJP egy interjúban elárulta, gyermekként évente egy pár cipőt kapott, amin testvéreivel osztozkodott. Parker azóta bepótolta elmaradásait: mára egy teljes, cipőkkel teli gardróbszobát tudhat magáénak.

Manolo Blahnik

Cipők, amikért minden nő ölni tudna – a legendás Manolo Blahnik története

Ha Hamupipőke története a mai korban játszódna, szerintetek ki tervezné a legendás üvegcipellőjét? Én nyugodt szívvel a legcsodálatosabb lábbelik megálmodójára, Manolo Blahnikra bíznám a feladatot, hiszen az általa tervezett cipők nem egyszerű kiegészítők: igazi, mesébe illő műalkotások.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok tovább. 

Majdnem elutasította a nagybetűs főszerepet

A Carrie Bradshaw-t játszó színésznő majdnem megmaradt „csak” SJP-nek: Parker ugyanis kezdetben hezitált, amikor felkérték a főszerepre. Nem volt biztos abban, hogy jót tenne-e a karrierjének egy ilyen szabad szellemű karakter megszemélyesítése. A döntés végül megszületett – hála a férjének és a menedzserének, akik meggyőzték Sarah-t. És milyen jól tették!

Szeretnétek további 73 dolgot megtudni SJP-ről 5 perc alatt? Nem lehetetlen!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek