Egyéb kategória

Csak lazán! A párizsi csajok így viselik idén tavasszal a farmert

A párizsi nők stílusát nem véletlenül csodáljuk, olyan elképesztő természetességgel képesek szinte bármit sikkessé tenni, hogy az már bűn. Most épp azt mutatták meg, idén tavasszal hogyan viselhetitek kicsit másképp mindenki kedvencét, a farmert.

vous - 2017.04.06.
Csak lazán! A párizsi csajok így viselik idén tavasszal a farmert

A francia nők stílusa számomra tényleg megmagyarázhatatlan. Mintha a sok vajas sütivel szívnák magukba a stílusérzéket, meg azt a természetes lazaságot, amit mindenki más annyira irigyel. Pedig nem viszik túlzásba a kreatívkodást, egyetlen farmerből és fehér blúzból is ki tudják hozni a maximumot.

És ha már farmer: Ebben a tavasz–nyári szezonban is sok új fazonnal találkozunk,

a fenékvillantós skinny fazonokat felváltották a magas derekak meg a mamanadrágok.

A francia csajok ezeket az alábbi módokon építik be az öltözködésükbe.

Két szó: fehér trapéz

Ha már a trapéznadrág ismét divat, valamivel tovább kellett bolondítani. Így jött képbe a fehér. Ez a legnehezebben kezelhető naci, de az eredmény (legalább arra a fél órára, amíg bele nem ültök valamibe) mindenért kárpótol.

Objektum doboz

Szaggatott és viseltes

A megszaggatott aljú, bevagdosott szárú és erősen koptatott nadrágok a francia nőket is megfogták. Általában két módon kombinálják: vagy tűsarkakkal és romantikus fehér blúzokkal teszik nőiesebbé, vagy rájátszanak kicsit erre a vagány stílusra, és maszkulin holmikkal veszik fel.

Forrás:
instagram.com

Magas derék aszimmetrikus toppal

A magas derekú nadrágot kiemelhetitek, ha egy elöl rövidebb felsővel párosítjátok. Azt viszont tudjátok, hogy ebben az esetben pár kilót alapból magatokra pakoltok, sőt, a „terhes vagy?” kérdést is kockáztathatjátok.

Objektum doboz

Hosszúra rövidet

A hosszú nadrág fölött viselhettek egy farmersortot is, persze arra figyeljetek, hogy egyik se cuppanjon. Ha túl szűk, egyrészt baromi kényelmetlen lesz viselni, másrészt kicsit kötözött sonka hatást kelt még a legvékonyabb csajokon is.

Objektum doboz

Farmer minden mennyiségben

A gardrób mélyéről előkereshetitek a farmeringeket, farmerdzsekiket, a szerencsések meg a farmertáskákat is, és viseljétek bátran a farmernadrágotokkal.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek