Egyéb kategória

A gumiflamingó jelenleg érdekesebb, mint a játékosok: megnéztük az Exek az édenben első részét

Elindult a Viasat3 vadonatúj régi/új Éden hotel-féle valóságshow-ja (vagy valami olyasmi), az Exek az édenben. Megnéztük az első adást: csúcs a flamingós úszógumi!

vous - 2017.04.19.
A gumiflamingó jelenleg érdekesebb, mint a játékosok: megnéztük az Exek az édenben első részét

Kedden startolt az Ex on the Beach bibliáján alapuló Exek az édenben és mint már céloztam rá, a műsor valójában Éden hotel 2.0 – de ez nem baj. Az Éden hotel az egyik legszórakoztatóbb valóságshow volt a hazai kínálatban, így az exes verzió is bejöhet. Minden adott hozzá.

6 kezdő játékossal indult a műsor: három lány, három fiú, akikhez majd csatlakoznak még fiúk, lányok, vagyis az exek. Hol egy lány, hol egy fiú távozik majd a műsorból, az, akinek a „ceremónián” a legtöbb virágfűzér kerül a nyakába.

Csak a szokásos: műköröm, szilikon, tetoválás és itt-ott némi dombszerű bizonyíték, hogy a srácok lejárnak a konditerembe Facebookozni

Franciska, aki annyira lassan és vontatottan beszél, hogy ezért +30 perc az adásidő, Tamás, aki nagyon creepy, akarom mondani furcsa; Norbi, aki első látásra szerelmes lett; Andi, aki nem sokat beszél, de pajzán gondolatai támadnak, ha Norbi masszírozza a melleit; Dia, aki nem tartja magát egy okádéknak, egyébként ő Norbi első látásra szerelme; és itt van nekünk Bence, aki közelebbi kapcsolatba került a gumihattyúval és nem mellesleg Franciska exe, vagy valami olyasmi.

Forrás:
Viasat3

Érdekesség, hogy az első adásban, illetve az első estén, két pár is közelebb került egymáshoz a takaró alatt. Tamás és Franciska, valamint Norbi és Dia sem bírt magával. Utóbbi párnak talán csak kérészéletű a mámor, mint kiderült, a második adásban érkezik egy igen dekoratív hölgy, aki lehet elcsavarja majd Norbi fejét.

Kíváncsian várjuk a folytatást, eddig semmi extra, de még nem temetném a műsort. Az első adásban a medencében úszkáló gumiflamingó foglalkoztatott a leginkább: KELL!!!

Forrás:
viasat3

Itt meg tudjátok nézni a teljes adást.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.