Intim

„Mi van, ha nem lesz jó?” – klasszikus első szexes parák randis időszakban

Nem, nem arra az első alkalomra gondolok, amikor elveszítitek a szüzességeteket, hanem minden első alkalomra, amikor randiztok. Tudjátok, amikor minden klappol elvileg, de szex még nem volt, és olyan kár lenne, ha itt félremenne a dolog. Pedig félremehet, reális a félelem, mondjuk nemcsak ettől szoktunk félni, hanem egy sor más dologtól is.

vous - 2017.05.06.
„Mi van, ha nem lesz jó?” – klasszikus első szexes parák randis időszakban

Mi van, ha nem lesz jó?

Reális félelem, hiszen nem mindenkivel jó a szex, hiszen eltérőek az igényeink, és kell hozzá az a fránya kémia, ami beizzítja a kemencét. Azért én nem írnám le az első nem túl sikeres próbálkozást sem, néha kell pár alkalom, míg egymásra hangolódik két ember.

Mi van, ha leblokkolok?

Előfordul, hogy annyira dolgozik bennetek a megfelelni akarás és annyira bizonytalanok vagytok a testetekben, hogy nem tudtok fejben ráhangolódni az estére, bármennyire is vártátok már az együttlétet. Egyszerűen csak jelezzétek a partnereteknek, hogy mi játszódik le bennetek. Higgyétek el, ha jól választottatok, megértő lesz. Lesz még alkalmatok feloldódni más estéken is, a türelem pedig oldja a bennetek lévő szorongást.

Forrás:
iStock

Csak ebben a pózban, mert…

…úgy kisebb a hasam, nagyobb a cicim, nem látszik a tokám, és a többi.

Pedig az a helyzet, csajok, hogy a pasit az ilyesmi nem érdekli, szerintem ti sem stírölitek a pasit élvezet közben ilyen kritikusan – inkább az érzésekre koncentráltok. Nos, ők is pont így vannak vele!

Mi van, ha nem tetszik neki a cicim/puncim/ahogyan elélvezek?

Sarkalatos kérdéskörök ezek. Azt azért szögezzük le, hogy a pasik sincsenek ezzel másképp, aggódnak, hogy a méretük nem okés széltében-hosszában, esetleg nem nézünk rá szívesen. Ami a cicit illeti, mindenkié szép, és másképpen szép, ha valamiért a pasi emiatt rostál, akkor jobban jártatok. A punci illata pedig ki van találva, bár tény, hogy vannak kellemesebb illatok, meg kellemetlenebbek, de ez egyénfüggő, és szerintem már az izzadságnál eldől. Azért tegyétek a kezeteket a szívetekre: volt olyan pasi, akinek a testszaga egészen a sarkkörökig tudott kergetni benneteket, nem? Összepasszolás kérdése az egész.

punci

Mi köze Voldemortnak a puncimhoz? – Avagy miért nem becézgetjük a Tudjukmit?

Lehet, hogy most olyan kérdést fogok feltenni, amitől fülig pirultok, vagy hülyének néztek, vagy nem értitek, hogy mit akarok. De éget a kérdés belülről, úgyhogy leírom: ti hogy hívjátok a Tudjukmit? Mármint: a puncit. Nos, így biztosan!

Mi van, ha nem gondolkozunk egyformán a védekezésről?

Akkor megpróbáljátok közös szintre hozni a dolgot. Ha sikerül, szuper! De ha a pasi:

  • nem vállal felelősséget,
  • tőletek vár el mindent,
  • kérésre nem húz gumit,
  • megpróbálja becsempészni a lompost fólia nélkül…

…akkor dobjátok ki az ágyból! De rövest!

Ajánlott cikkek