Egyéb kategória

Nicole Kidman 50 éves lett: kedvenc Nicole-karaktereinkkel köszöntjük

Nicole Kidman ma ünnepli 50. születésnapját, ez talán kissé hihetetlen, sokan a plasztikai beavatkozásoknak tudják be a fiatalos külsejét. Akárhogy is legyen, Nicole remek formában van. Születésnapja alkalmából pedig sorra vettük a kedvenc Nicole Kidman-szerepeinket.

vous - 2017.06.20.
Nicole Kidman 50 éves lett: kedvenc Nicole-karaktereinkkel köszöntjük

Mielőtt megmutatánk kedvenc Nicole Kidman-karaktereinket, essen pár szó a színésznő külsejéről. Nicole Kidman 2016-ban a legendás Pirelli naptárban pózolt olyan színésznőkkel együtt, mint Julianne Moore vagy Uma Thurman. Tették ezt smink nélkül. 

Objektum doboz

Plasztika ide vagy oda, Nicole a képeken fantasztikusan néz ki. Nyoma sincs torzulásnak, egy érett, gyönyörű nőt látunk, csakúgy, mint amikor a vörös szőnyegre lép, vagy trollkodik ott

Nicole Kidman születésnapja alkalmából jönnek a VOUS-lányok kedvenc Nicole-karakterei! 

Andi kedvence: Nicole Kidman, a jégkirálynő – Az arany iránytű 

Objektum doboz

Nóri kedvence: Nicole Kidman, a vagány – Ausztrália

Tökéletesen játssza el a befeszült, prűd fehér férjes asszonyt. Nyilván végül ellazul és megmutatja a szerethető oldalát, a kemény, vagány nőt, akivel mindenki szívesen azonosul. 

Objektum doboz

Ancsa kedvence: Nicole Kidman, az elborult – A szépség és a szőr: Diane Arbus képzeletbeli portréja 

(Ennél butább magyar címet el sem tudnék képzelni ennek a filmnek.) Elborult művészlelkűeknek erősen ajánlott. Robert Downey Jr. (szerintem) egyik legjobb alakítása. 

Objektum doboz

Zsófi kedvence: Nicole Kidman, az elveszett – Az órák

Objektum doboz

Mcsi kedvence: Nicole Kidman, a vicces – Kellékfeleség

Talán egyik szerepben sem volt olyan vicces (számomra) Nicole, mint a Kellékfeleségben. Sőt, sokáig ez a sokak által lenézett, nem kedvelt limonádé volt a kedvenc filmem, csak a színésznő játéka miatt. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek