Egyéb kategória

Új őrület: cicakarom a gazdi trendi körmeihez!

Függetlenül attól, hogy nem a macska az ember legjobb barátja, ha cicust tartotok, bizonyára nagyon mély kapcsolatot ápoltok vele. Ennek pedig az a leginkább kifejező módja, ha a cicus karma ugyanolyan színben és mintában pompázik, mint a ti körmötök. Vagy mégsem?

vous - 2017.07.04.
Új őrület: cicakarom a gazdi trendi körmeihez!

Cristi, egy kaliforniai macskagazdi rutinszerűen festi a körmét a cicusa karmaihoz. (Igen, még véletlenül sem fordítva!) Feltöltött egy képet, amin az ő körme és kisállata karmai ugyanolyan lila színben pompáznak.

Objektum doboz

Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy eszetekbe se jusson kifesteni egy kisállat karmát valódi körömlakkal! Az emberek számára készült körömlakkok mérgezőek lehetnek a kisállatoknak, és rendkívük betegek lehetnek, ha elfogyasztják a lakkot!!! Cristi sem körömlakkal díszítette macskája karmait.

Szerencsére valaki feltalálta a karomfedelet, és most mindannyian boldogan élhetünk.

A Chewy.com szerint a körömfedők biztonságos alternatívák a macska kicsinosításához: a fedelek a macskakarom köré illeszkednek egy cicabiztos ragasztó segítségével.

fajtatiszta-bengali-macska1

„Nem mindenki kaphat cicát” – így keressetek tisztességes macskatenyésztőt!

A kiscicákat mindenki szereti, cukik, kicsik, szóval KELL! Ez az érzés csak fokozódik, ha az interneten oly népszerű macskás videók egyikében meglátunk és megszeretünk egy bizonyos fajtát. Velem pontosan ez történt. Kiskorom óta rajongok a macskákért, egy éve pedig különös szerelem alakult ki az egyik fajta iránt. Elhatároztam, egyszer lesz fajtatiszta cicusom. Böngésztem a neten, gondoltam, felkészülök, tájékozódom. Elakadtam!

Ezek a karomfedelek nemcsak nagyon vonzóvá varazsolják a kisállatot, de megakadályozhatják a bútorok megrongálódását és nem utolsósorban nem lesz olyan fájdalmas a macskakarmolás. A macskákon kb. nyolc hétig marad fent a karomfedél, ami ez idő után biztonságosan eltávolítható.

Forrás:
chewy.com

Hatalmas cicafan vagyok, és minden cukiságban benne vagyok, de én biztosan nem tennék ilyen „izét” a kisállatomra. Macskagazdik, ti mit gondoltok? 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek